Mitä ovat 3CX-puhelinjärjestelmät? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää | Gradwell Communications | Ostajan opas 3CX-puhelinjärjestelmiin (2023)

Etätyöskentelyn lisääntyminen tarkoittaa, että yritykset etsivät ohjelmistoja, jotka auttavat heitä pysymään mahdollisimman tuottavina, kun heidän työntekijänsä ovat olohuoneissaan, vapaahuoneissaan (jos he ovat onnekkaita!) ja keittiöissä toimiston sijaan. Pilvipohjaiset puhelinohjelmistot ja -järjestelmät ovat yksi tämän teknologian avainelementtejä.

Isännöityjen puhelinjärjestelmien joukossa 3CX on yksi tunnetuimmista, ja se tarjoaa erinomaisen toiminnallisuuden ja luotettavuuden pöytätietokoneissa ja mobiililaitteissa sekä perinteisissä puhelimissa. Mutta mikä on 3CX ja voiko se todella auttaa yritystäsi?

Ostajan opas 3CX-puhelinjärjestelmiin

3CXon avoimen standardin ohjelmistopohjainen puhelinjärjestelmä, joka perustuu SIP-standardiin. Se toimii useiden puhelinlaitteiden kanssa ja sisältää myös verkkoselainpohjaisia ​​laajennuksia ja mobiilisovelluksia. Suuri etu on, että itse ohjelmistoa voidaan isännöidä etäpalvelimella, paikan päällä (paikallisella palvelimella) tai molemmilla lisäkestävyyden vuoksi. Sitä pidetään usein erinomaisena IP-vaihteena pienille ja kasvaville yrityksille sen kustannustehokkuuden ja joustavuuden vuoksi.

Selitetään nopeasti, mitä PBX ja IP PBX ovat.

Mitä eroa on PBX:n ja IP PBX:n välillä?

PBXtarkoittaa Private Branch Exchange ja on yksityinen puhelinverkko yrityksen tai organisaation sisällä.

Perinteinen PBX-järjestelmä koostuu tavallisista puhelinlinjoista ja asemista, mikä mahdollistaa senmuodostaa yhteydet PSTN:ään päätelaitteiden kauttakuten puhelimet tai faksit. Perinteisessä PBX:ssä organisaatio on rajoitettu enimmäismäärään ulkoisia puhelinlinjoja ja enimmäismäärään sisäisiä laitteita ja laajennuksia.

IP PBX (Internet Protocol Private Branch Exchange) on IP-liitännällä varustettu PBX-järjestelmä, joka tarjoaa lisätietoliikenneominaisuuksia, kuten ääni-, video- ja pikaviestit. IP PBX mahdollistaa rajoittamattoman määrän laajennuksia ja linjoja sekä monimutkaisia ​​toimintoja, joita on vaikea toteuttaa perinteisellä PBX:llä. Tehdä yhteenveto,IP PBX lisää IP VoIP-tuen vanhempaan PBX-järjestelmään.

Tärkeimmät erot PBX:n ja IP PBX:n välillä ovat tapa, jolla ne yhdistävät käyttäjiä ja mitä ne tarjoavat. IP PBX -järjestelmät käyttävät IP-tekniikkaa viestinnän luomiseen ja hallintaan, kun taas PBX käsittelee perinteisiä ja fyysisiä viestintälinjoja. IP-vaihteella voidaan siirtää ja hallita puheluita, dataa ja muita ääni- ja videoominaisuuksia, ja analoginen PBX voi käsitellä vain puhelinkeskustelujen vaihtamista ja hallintaa.

PBX ja IP PBX käytetään usein vaihtokelpoisina, koska usein oletetaan, että useimmat nykyaikaiset puhelinjärjestelmät ovat IP-pohjaisia. Tämä koskee myös tämän oppaan loppuosaa.

Monet perinteisiä analogisia puhelinjärjestelmiä käyttävät yritykset etsivät aktiivisesti siirtymistä nykyaikaisiin IP-pohjaisiin vastaaviin. Ja nopeasti lähestyvän kanssaISDN pois päältä, yritykset harkitsevat myös siirtymistä ISDN:stäSIP-arkut.

Mitä ovat 3CX-puhelinjärjestelmät? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää | Gradwell Communications | Ostajan opas 3CX-puhelinjärjestelmiin (1)

Kuinka määrittää 3CX

Aloitaksesi tarvitset 3CX-lisenssin (itse 3CX:n lukituksen avaamiseksi) ja SIP-rungon (sen yhdistämiseksi perinteiseen puhelinverkkoon). Tarvitset Internet-yhteyden – olipa se sitten työpöydälläsi tai puhelimessasi – jotta voit ladata 3CX:n selaimen kautta. Puhelujen soittamiseen tarvitset lisenssin, ja 3CX PBX:n yhdistäminen VoIP-palveluntarjoajaan edellyttää SIP-runkoa tämän tehtävän suorittamiseen.

3CX on saatavilla pöytätietokoneille, tableteille ja matkapuhelimille. Jos haluat käyttää 3CX:ää matkapuhelimellasi, voit ladata 3CX-sovelluksen ilmaiseksi. Sovelluksen avulla olet edelleen yhteydessä yrityksesi infrastruktuuriin ja voit ottaa toimistosi viestintäsi mukaasi minne ikinä menetkin. 3CX tukee myös useitaSIP-puhelimet ja -puhelimet. Suosittelemme puhelimia osoitteestaUnelmajaYealink.

Huomautus: Olemme auttaneet satoja asiakkaita koko prosessin läpi minimaalisin kustannuksin lisensseistä ja isännöinnistä SIP-rungoihin, käyttöönottoon, tukeen ja ylläpitoon. Olemme myös yksi harvoista 3CX-hyväksyttyjen ratkaisujen toimittajista, ja 3CX suosittelee SIP-runkojamme.

3CX on erittäin tehokas työkalu, mutta jotta se toimisi kunnolla, tarvitset sekä SIP-rungot (sen yhdistämiseksi perinteiseen puhelinverkkoon) että lisenssin (itse 3CX:n lukituksen avaamiseen).

SIP-arkut

SIP-runko on tapa muodostaa ja katkaista yhteyksiä puhe- ja datasiirtoa varten Internetin kautta. Koska 3CX perustuu SIP-standardiin, se toimii SIP Trunksin kanssa yhteyksien muodostamiseksi ja hallitsemiseksi tehokkaasti. Kuten alla olevassa kaaviossa on kuvattu, SIP-runkojen avulla SIP-palveluntarjoajasi voi yhdistää kanavia PBX:ään, mikä tarkoittaa, ettävoi soittaa paikallis-, kauko- ja ulkomaanpuheluita Internetin kautta. SIP Trunk on virtuaalinen yhteys 3CX-järjestelmäsi ja VoIP-puhelinpalveluntarjoajan välillä, ja se toimii tavallisen laajakaistayhteyden kautta.

Mitä ovat 3CX-puhelinjärjestelmät? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää | Gradwell Communications | Ostajan opas 3CX-puhelinjärjestelmiin (2)

Lisenssipohjainen asennus

Jotta voit aloittaa 3CX:n käytön, tarvitset lisenssin. 3CX käyttää lisenssipohjaista asennusta – ilman lisenssiä et voi soittaa puheluita. Kuten useimmat ohjelmistot, se on tilaus, joka uusitaan vuosittain. Lisenssi perustuu järjestelmän läpi kulkevien samanaikaisten puheluiden määrään. Kolme lisenssityyppiä ovat:Standard, Pro ja Enterprise. On tärkeää huomata, että samanaikaisten puhelujen hinnoittelumalli eroaa täysin käyttäjäkohtaisesta hinnoittelusta ja voi olla täydellinen tai päinvastoin yrityksellesi! Keskustelemme tästä tarkemmin alla.

Mitä ovat 3CX-puhelinjärjestelmät? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää | Gradwell Communications | Ostajan opas 3CX-puhelinjärjestelmiin (3)

Mitkä ovat 3CX:n edut?

Helppo asennus ja integrointi

Tarvitset vain Internet-yhteyden, 3CX-lisenssin ja SIP-rungon määrittämään 3CX. 3CX:n asentaminen on helppo prosessi selaimen kautta, ja todella yksinkertaisen asennuksen saavuttamiseksi kannattaa luultavasti katsoa omistettua ja suositeltua SIP Trunk -palveluntarjoajaa (jostaGradwellon yksi suosituimmista).

Integrointi muihin järjestelmiin on myös yksinkertaista, ja hyvin dokumentoidut prosessit linkitetään CRM-järjestelmiin, kuten Salesforce.

Yhtenäinen viestintä

3CX on täydellinenYhtenäinen viestintäratkaisu, mikä tarkoittaa, että se on puheluiden lisäksi ominaisuuksia, kuten CRM-hallinta, viestit, puhelut, live chat, verkkoneuvottelut, iOS- ja Android-sovellukset, sähköposti ja paljon muuta. Tämä ratkaisu tulee ilman "vanhan" puhelinjärjestelmän aiheuttamia kustannuksia ja hallintaa tai jaetun pilvivaihteen (jossa kaikki käyttäjät jakavat saman isännöintitilan) rajoituksia. Integroinnin ansiosta nämä puheluominaisuudet ja -toiminnot ovat kaikki yhdessä kätevässä paikassa.

CRM-integraatio

CRM tai Customer Relationship Management on järjestelmä, jokahoitaa yrityssuhteita ja vuorovaikutusta asiakkaiden ja mahdollisten asiakkaiden kanssa. Se on ehdottoman tärkeää useimmille yrityksille, koska se keskittää kaikki heidän tiedot asiakkaisiinsa, mukaan lukien heidän yhteystietonsa ja/tai yritystietonsa, ostetut tuotteet, vuorovaikutus ja paljon muuta.

3CX:n avulla voit integroida PBX- ja CRM-järjestelmän helposti, jotta voit soittaa ja kirjata puheluita samalla kun pidät kirjaa asiakkaiden vuorovaikutuksista ja tietueista mistä tahansa kanavasta. CRM:t, kuten HubSpot, Microsoft Dynamics, Salesforce ja muut tietokantaohjelmistot, kuten Zendesk, voidaan kaikki integroida 3CX:äänpalvelimen puolella. Tämä tarkoittaa, että järjestelmänvalvoja voi integroida CRM:n ilman lisäosia tai manuaalisia määrityksiä.

Live-chat

Live-chatin avulla yritykset voivat olla yhteydessä verkkosivustonsa vierailijoiden kanssa reaaliajassa. Verkkosivuston vierailijat voivat keskustella myynti- ja tukitiimien kanssa selaimen chat-ruudussa. Katso tämän sivun oikeassa alakulmassa olevaa ruutua – se on oma live-chat! Live chat auttaa luomaan vahvan kestävän suhteen yritysten ja asiakkaiden välille. Yritykset, jotka tarjoavat hyvää live-chat-tukea, voivat kokea asiakastyytyväisyyden ja myynnin lisääntymisen.Zendeskin mukaan live-chatin asiakastyytyväisyysaste on 92 prosenttia.

3CX live chat and talk on saatavilla kaikille sisällönhallintajärjestelmille (CMS) tai räätälöityille verkkosivustoille. Paljon kutenAjelehtia, 3CX-live-chat sijaitsee verkkosivusi kulmassa ja ponnahtaa esiin hyödyllisten vihjeiden, ehdotusten ja tukitietojen kera. Tältä se näyttää:

Mitä ovat 3CX-puhelinjärjestelmät? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää | Gradwell Communications | Ostajan opas 3CX-puhelinjärjestelmiin (4)

3CX-live-chatin määrittäminen

Ensimmäinen askel kohti3CX live-chatin määrittäminenon määrittää tarvittavat konfigurointiparametrit viestintäkanavien avaamiseksi kahden osapuolen välillä. Tämä tehdään 3CX-hallintakonsolin kautta.

Lataa seuraavaksi paketti ja määritä ja mukauta live-chat. Pohjimmiltaan räätälöi live-chat yrityksesi värien ja brändäyksen mukaan. Tämä ei vain lisää ammattimaisuuden tunnetta, vaan myös saa asiakkaat tuntemaan, että he keskustelevat jonkun kanssa, joka on asiantunteva ja mielellään auttaa ja tukea heitä.

Lopuksi upota tämä verkkosivustollesi. Voit tehdä tämän kopioimalla CSS:n verkkosivustosi HTML-sisältöön tai asentamalla laajennuksen.

Web-neuvottelut

Verkkoneuvottelu viittaaerilaisia ​​online-yhteistyöpalveluita, kuten verkkokokoukset, webcastit ja webinaarit. Verkkoneuvottelujen avulla voit pitää live-kokouksia, esityksiä, koulutusta ja paljon muuta yksinkertaisesti VoIP-yhteyden kautta. Tämäntyyppinen viestintä muuttaa tapaa, jolla sinä ja yrityksesi kommunikoivat ja teette yhteistyötä, erityisesti tänä etätyön aikana.

Verkkokonferenssin järjestäminen on erittäin helppoa. Kirjaudu ensin 3CX Web Client -sovellukseen. Vasemmalla on osio, jossa lukee "Aikatauluta konferenssi". Kun napsautat sitä, voit valita konferenssin tyypin – ääni tai video – ja milloin haluat pitää kokouksen. Voit sopia päivämäärän ja kellonajan tai voit aloittaa kokouksen heti.

Web-asiakas

The3CX Web Clienton pohjimmiltaan kojelauta tai ohjauspaneeli, joka yhdistää kaikki puhelu- ja viestintäominaisuudet, joita tarvitset yhteydenpitoon kollegoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa selaimessasi. Web Client sisältää täydelliset puhelintoiminnot ja mahdollistaa ääni- ja videopuheluiden, puhelun pidon, siirtojen ja neuvottelujen, pääsyn IP-puhelimiin, chat-toimintoihin ja tiedostojen siirtoihin.

iOS- ja Android-sovellukset

3CX-älypuhelinsovellus on saatavillaiPhonetjaAndroidit. Sovelluksen avulla voit ottaa yritysviestinnän mukaasi minne ikinä menetkin. Kun sovellus on ladattu puhelimeesi, voit käyttää yrityksesi puhelinluetteloa, soittaa puheluita ja lähettää viestejä saumattomasti.

Älypuhelinsovelluksen käyttö on erittäin hyödyllistä. Sen avulla voit soittaa puheluita kollegoille ja asiakkaille ja näyttää silti ammattimaiselta ja luotettavalta, kun käytät työnumeroasi henkilökohtaisen numerosi sijaan. Sovelluksista on tullut tänä vuonna entistä hyödyllisempiä etätyön lisääntymisen myötä. Sinun tarvitsee vain aloittaa sovelluksen käyttö ladata ja asentaa se sovelluskaupasta.

Mitä ovat 3CX-puhelinjärjestelmät? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää | Gradwell Communications | Ostajan opas 3CX-puhelinjärjestelmiin (5)

Turvallisuus

Kehittyneiden 3CX-suojausprotokollien ja -tekniikoiden ansiosta 3CX-järjestelmäsi pysyy turvallisena ja luotettavana. 3CX tarjoaa turvallisen SSL-sisäänkirjautumisen sekä varmuuskopiointi- ja palautustoiminnon – joten tiedostot ja arkaluontoiset tiedot eivät katoa yhteysongelmissa tai äärimmäisissä olosuhteissa.

Laitehallinnan helpottamiseksi 3CX tarjoaa aIstunnon rajavalvonta. SBC on laite, jota käytetään SIP-pohjaisissa VoIP-verkoissa viestintäjärjestelmien säätelyyn ja suojaamiseen sekä verkon turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseen. 3CX SBC mahdollistaa paremman turvallisuuden, koska se käyttää 3CX:n omaatunnelin portit.

Miten 3CX eroaa muista järjestelmistä

Suurin ero 3CX:n ja sen kilpailijoiden välillä on niiden lisenssivaihtoehdot ja lisäominaisuudet.

3CX perustuu samanaikaiseen puhelulisenssiin, joka eroaa useimmista kilpailijoistaan ​​markkinoilla, jotka hinnoittelevat tarjouksensa käyttäjä- tai istuinkohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että 3CX sallii niin monta käyttäjää kuin haluat yrityksesi koosta riippuen samalla hinnalla, kunhan käyttösi pysyy samanaikaisen puhelun kynnyksen alapuolella. Tämä on erityisen hyödyllistä organisaatioille, joissa on paljon työntekijöitä mutta vähän puheluita, ja sitä käytetään myös erikoisemmissa ympäristöissä, kuten hotelleissa. On syytä mainita, että kaikki yritykset eivät sovellu tähän samanaikaiseen soittomalliin. Niille, jotka haluavat hinnoittelun käyttäjäkohtaisesti, voi olla parempi tarkastella järjestelmää, kutenAalto.

Toinen ero 3CX:n ja niiden kilpailijoiden välillä on niiden tarjoamat ominaisuudet. Useimmissa PBX- ja VoIP-tarjouksissa on puhelun reititystoimintoja, jotka voidaan räätälöidä kullekin tietylle käyttöönotolle. 3CX:ssä on lisäominaisuuksia, jotka mahdollistavat useiden puhelujen kulkumahdollisuuksien mukauttamisen puhelukulusi täydelliseksi mukauttamiseksi.

The3CX Call Flow Designer(CFD) antaa sinun hallita saapuvien puhelujen käsittelyä ja luoda monimutkaisia ​​puheluvirtoja ilman ohjelmointia tai komentosarjaa. CFD tarkoittaa, että voit reitittää puhelut päivän perusteella, suorat puhelut asiakkaan syötteen perusteella, ottaa käyttöön äänimaksuyhdyskäytävän ja paljon muuta. Voit tehdä puhelun kulusta mahdollisimman yksinkertaisen tai monimutkaisen. Aloita esimerkiksi luomisestayksinkertainen valikkokuten "Myyntiä varten paina 1, Help Deskiä varten paina 2 tai pidä painettuna, niin operaattori on kanssasi". Kun olet suunnitellut kulkusi, voit ottaa sen käyttöön 3CX-järjestelmässä ja se on käyttövalmis.

Toisin kuin monet kilpailijat, 3CX ei myöskään veloita tai määrää käyttäjiä lisäominaisuuksista, kuten puhepostista, puheluiden tallentamisesta tai CRM-integraatioista. 3CX tarjoaa IT-johtajille loistavan valinnan paikan päällä (”on-prem”) tai pilvipalveluista. Niille, jotka haluavat lisäturvaa, sinulla voi olla jopa molemmat, mikä tarjoaa lähes täydellisen redundanssiratkaisun. Vaikka 3CX on suunniteltu pilvipohjaiseksi järjestelmäksi, PBX-ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön tavallisessa pöytätietokoneessa tai jopa Raspberry Pi:ssä!

Isännöity järjestelmä on virtuaalinen PBX, jota palveluntarjoaja isännöi sinulle. Isännöidyn PBX-palvelun avulla yritykset vievät puhelinjärjestelmänsä muualle kuin toimitiloihin kolmannen osapuolen PBX-palveluntarjoajalle ja antavat heidän käsitellä ja hallita järjestelmää. Isännöity palvelu on nopea ja helppo asentaa, ja se eliminoi kalliit asennuskustannukset. Järjestelmän vastuu ja hallinnointi siirretään palveluntarjoajalle. Tämä on ensisijainen käyttöönottoreittimme.

Gradwell tarjoaa isännöidyn 3CX-palvelun, mikä tarkoittaa, että asennamme, hallitsemme ja tuemme 3CX-järjestelmääsi puolestasi. 3CX-ratkaisujen tarjoajana meillä on 3 erilaista isännöintivaihtoehtoa riippuen valitsemastasi 3CX-lisenssistä.

Tarvitsetko tukea?

Puhu meille tänään

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Isännöinti 3CX:llä

Isännöinti on ratkaisevan tärkeää turvallisen, luotettavan ja joustavan puhelinjärjestelmän ylläpitämiseksi – ja se on elintärkeää 3CX:n käytölle. 3CX on järjestelmä, joka voidaan asentaa, käyttää ja isännöidä monella tavalla, jokaisella on omat positiiviset ja negatiiviset puolensa. Onkolme vaihtoehtoavoit valita – itseisännöity, 3CX-isännöinti ja Gradwellin täysin hallittu palvelu.

Ensinnäkin 3CX voidaan isännöidä itse pilvessä, jolloin asiakkaat voivat hallita täysin PBX:ään ja tietojaan. Voit isännöidä 3CX:ää itse millä tahansa palvelimella. Toiseksi 3CX-isännöidyssä 3CX hallitsee ja isännöi järjestelmääsi puolestasi. Lopuksi Gradwell ylläpitää täysin hallittua isännöintiesiintymää, mikä tarkoittaa, että asennamme, hallitsemme ja tuemme isännöityä PBX:täsi puolestasi. Olemme koonneet oman web-sivun isännöinnistämme verrattuna näihin kahteen vaihtoehtoon, jotka löydättässä.

Kenen pitäisi harkita 3CX:ää?

3CX on ihanteellinen pienille ja keskisuurille yrityksille ja aloittaville yrityksille. Se on helppo asentaa ja tarjoaa kilpailukykyiset ja kustannustehokkaat hinnat niille yrityksille, jotka etsivät nopeaa, yksinkertaista ja luotettavaa ratkaisua. 3CX on myös joustava ratkaisu, joka mahdollistaa lisälaajennukset ja -vaatimukset yrityksesi kasvaessa.

Jos olet yritys, joka on uusi yhtenäisen viestinnän konseptissa, jossa chat, puhelut, kokoukset ja neuvottelut yhdistetään yhdeksi, 3CX voi olla erityisen houkutteleva. Täyden valikoiman puhelu-, video- ja ääniominaisuuksia, jotka voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeisiin, 3CX voi saada yrityksesi käyntiin vahvasti tai auttaa pitämään sen vakaalla tiellä. Kuten me kaikki löydämme itsemmeetätyöskentelyäTällä hetkellä 3CX on hyödyllinen yrityksille, joissa on useita työntekijöitä, jotka työskentelevät sekä toimistossa että kotoa tai muissa paikoissa.

Mitä ovat 3CX-puhelinjärjestelmät? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää | Gradwell Communications | Ostajan opas 3CX-puhelinjärjestelmiin (6)

Miten 3CX voi auttaa yritystäni?

Etätyöskentely

Isännöidyistä puhelinjärjestelmistä ja pikaviestialustoista on tullut elintärkeä tapa kommunikoida yrityksille ja organisaatioille. 3CX on ollut erityisen suosittu tänä koronaviruksen aikana lisenssialennuksiensa ja kätevien ominaisuuksiensa ansiosta. Jotta voit työskennellä tehokkaasti kotoa käsin, sinun on hyödynnettävä täysimääräisesti 3CX-verkkoasiakasohjelmaa ja softphonea.

Kotona työskennellessäsi 3CX-ohjelmistopuhelimella voit silti soittaa puheluita ja hallita viestintääsi etänä käyttämästäsi laitteesta. Sovelluksesta on hyötyä tänä aikana, koska se pitää kustannukset alhaisina ja sen asennus on nopeaa ja yksinkertaista, mikä saa sinut ja yrityksesi käyntiin muutamassa tunnissa. The3CX softphone-sovelluson ladattavissa ilmaiseksi.

Rahaa säästävä

3CX:n suuri vetovoima onkilpailukykyinen hinnoittelu. Hinnoittelu perustuu yrityksesi tarvitsemien samanaikaisten puheluiden määrään, ei käyttäjien/laajennusten määrään. 3CX:ssä on hinnoittelugeneraattori, joka laskee automaattisesti yrityksesi tarvitseman lisenssin.

Mitä ovat 3CX-puhelinjärjestelmät? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää | Gradwell Communications | Ostajan opas 3CX-puhelinjärjestelmiin (7)

UKK

Mikä on 3CX?

3CX on avoimen standardin ohjelmistopohjainen PBX-järjestelmä. Se perustuu SIP-standardiin ja toimii suosittujen IP-puhelimien ja SIP-runkojen kanssa. 3CX mahdollistaa puheluiden ja alanumeroiden soittamisen perinteisten PSTN-puhelinlinjojen ja VoIP-palvelujen kautta.

Mitä tekemistä Gradwellilla on 3CX:n kanssa?

Olemme 3CX:n virallinen kumppani, mikä tarkoittaa, että myymme, asennamme ja tuemme 3CX:ää asiakkaillemme. Olemme myös yksi suosituimmista Ison-Britannian SIP Trunk -toimittajista, ja verkkomme on määritetty toimimaan saumattomasti 3CX-järjestelmän kanssa.

Mikä on PBX-puhelinjärjestelmä?

PBX on lyhenne sanoista Private Branch Exchange ja se on yksityinen puhelinverkko, jota käytetään yrityksessä.

Mitä eroa on 3CX-puhelinjärjestelmän ja nykyisen paikan päällä olevan PBX:n välillä?

3CX on ensisijaisesti käytössä pilvihallinnana palveluna datakeskuksessa fyysisen paikan päällä olevan PBX:n sijaan. Tämä poistaa kalliiden korjausten riskin ja tarjoaa myös valikoiman lisäominaisuuksia, eikä huoltosopimuksia tarvita.

Mikä on IP-puhelin?

IP-puhelu tarkoittaaInternet-protokollan puhelut. Se on termi, jota käytetään kuvaamaan tekniikoita, jotka käyttävät erilaisia ​​protokollia äänen, faksin ja muiden tietojen vaihtamiseen, jotka perinteisesti kulkevat PSTN:n yli.

Mitä SIP-rungot ovat ja mitä hyötyä niistä on?

SIP-runko on tapa muodostaa ja lopettaa yhteys puhe- ja datasiirtoa varten Internetissä. SIP-rungot ovat virtuaalinen yhteys 3CX-järjestelmäsi ja VoIP-puhelinpalveluntarjoajan välillä.SIP Trunkingin edutovat alhaiset kustannukset ja puhelumaksut, joustavuus ja paljon muuta.

Paljonko 3CX maksaa?

3CX:n hinta riippuu valitsemastasi lisenssistä. Lisenssivaihtoehdot ovat Standard, Pro ja Enterprise, ja niiden hinta ja samanaikaisten puheluiden määrä vaihtelevat. 3CX:llä on hinnoittelugeneraattori, joka laskee tämän automaattisesti puolestasi selvittääksesi, millaisen lisenssin tarvitset.

Mikä on Unified Communications?

Unified Communications tarkoittaa puhelinjärjestelmää, joka mahdollistaa ja integroi erilaisia ​​viestintämenetelmiä. Tämä kattaa puhelut, sähköpostit ja tekstiviestit, live-chatin, videoneuvottelut, äänen ja paljon muuta. Nämä viestintä ovat yhtenäisiä, jotta käyttäjät voivat jakaa ja käyttää tietoja yhdestä keskitetystä paikasta.

Mitkä luurit toimivat 3CX:n kanssa?

Tuettuja Gradwell-puhelimia ovat Snom ja Yealink.

Kuinka paljon maksaa, jos haluan päivittää lisenssin?

Jos haluat päivittää eri lisenssiin, päivityshinta on vain suuremman ja alkuperäisen lisenssin välinen hintaero.

Voinko saada 3CX:n matkapuhelimeesi?

Joo. 3CX tarjoaa softphonen – sovelluksen, joka voidaan asentaa matkapuhelimeesi. Näin voit käyttää kaikkia ominaisuuksia toimistopuhelimesta ja soittaa puheluita toimistonumerostasi.

Haluatko ilmaisen demon sen toiminnasta?

Saat nopean esittelyn 3CX:n toiminnasta ja siitä, kuinka Gradwell voi auttaa sinua räätälöimään sen yrityksellesi parhaiten sopivaksi.

TUTUSTU LISÄÄ

Lisää oppaitamme

Yhteydet

Mikä on SoGEA Broadband? Ostajan opas

Liam McLear5. huhtikuuta 2023

Yhteydet

Ostajan opas yrityslaajakaistaan

Tom Palmer24 elokuuta 2022

FAQs

What is my SIP server 3CX? ›

Navigate your web browser to the IP address of your 3CX SIP Server. In this example the 3CX Phone System IP address is: 192.168. 97.151 The 3CX SIP Server web access port number is “5000”, by default.

Is 3CX free to use? ›

3CX is free for unlimited users and includes web conferencing, live chat, Facebook integration, WhatsApp business messaging, business SMS, and more. Reduce your TCO by eliminating the costs associated with administering FreePBX® with a secure, flexible, zero admin solution.

Is 3CX a SIP? ›

3CX is a SIP proxy server that works with popular IP phones, gateways and SIP trunk providers. It's a complete business communication system you can install in minutes, whether on-premise on Windows or Linux, hosted, or in your own private cloud.

What does SIP mean on IP phone? ›

Session Initiation Protocol (SIP)

The Session Initiation Protocol is a signaling protocol that enables the Voice Over Internet Protocol (VoIP) by defining the messages sent between endpoints and managing the actual elements of a call.

What does SIP stand for in IP phones? ›

SIP stands for Session Initiation Protocol telephony, which basically means that you can make and receive calls and multimedia through your internet subscription. VoIP stands for Voice Over internet Protocol.

Does 3CX record all calls? ›

You can set calls to be recorded by enabling the Record All Calls flag for each extension. The setting can be found in the extension settings under Other->Extension options. The calls will be recorded to the location set in the General Settings->Global Options->Recording Path if I'm not mistaken.

What is 3CX app used for? ›

The 3CX smartphone app for Android allows you to seamlessly take your office communications with you wherever you go. Access the company phonebook, make calls, answer incoming customer messages and more from the palm of your hand. There's no need to use your personal mobile plan for business calls anymore.

Does 3CX app record calls? ›

To record all calls done by a specific extension ( making the change to all would record all) is simply by going on the extension settings in the 3cx management console > Other >"record all calls" tick it and all the calls will be recorded.

How much do SIP trunks cost? ›

While there is technically only “trunk” connecting each site to your carrier's network, people often ask this in regards to SIP trunk lines, or SIP accounts. Retail SIP trunking usually costs between $15 - $25 per line, while enterprise SIP trunk pricing ranges from $12 - $40 per line on your bill.

What is SIP server used for? ›

A SIP server, also known as a SIP Proxy, deals with all the management of SIP calls in a network and is responsible for taking requests from the user agents in order to place and terminate calls. SIP Servers are usually included inside of SIP-enabled IP-PBXs.

Does 3CX use WiFi? ›

3CX Support

Even those that are capable of WiFi, we only support and provision them in LAN mode.

How do I connect a VoIP phone? ›

How to Set Up VoIP Desk Phones and Handsets
 1. Plug the AC adapter into the outlet, then plug it into the phone or handset base.
 2. Connect the IP phone to the switch or router using a CAT5e or CAT6 cable.
 3. Wait for the phone to initialize, then check for dial tone.

How do I make my VoIP phone wireless? ›

Wireless Adaptors

You simply connect a USB-equipped device to the internet over a WiFi network with a Wireless Adaptor. You can place the VoIP phone Wireless Adaptor anywhere within range of your Wi-Fi network. This allows you to experience ultimate freedom and convenience wherever you need to work.

What is the difference between WIFI calling and SIP calling? ›

With a Wi-Fi call, you are usually conducting it app to app, or “on-net”. A SIP call leverages the Wi-Fi network, but also goes out to the PSTN (Public Switched Telephone Network), too, which means you can call outside your network to any phone number.

What is the difference between a SIP phone and a VoIP phone? ›

VoIP phones are any phones that can make calls over the internet, provided you have a VoIP network or subscription. SIP phones give you multimedia functionality and connect to VoIP networks without any additional hardware.

What is the difference between IP phone and SIP phone? ›

The Key Difference

An easy way to differentiate between SIP and IP phones is their ability to handle calls. IP phones are capable of handling voice calls from person to person while SIP phones allow you to do much more, such as making a video conference call.

What is a SIP calling account? ›

A SIP account opens the door to free HD voice and video calling on platforms such as iOS, Android, Mac, and Windows. Besides the free voice/video perks, a SIP account also allows you to customize the way you communicate with your family, friends, co-workers, and business contacts.

What are open SIP phones? ›

Simply put, a SIP Phone is a phone that uses the Open Standard "SIP" to set up and manage phone calls. The actual voice is carried over an IP-based network using another Open Standard called "RTP".

What is Android SIP? ›

ADVERTISEMENT. ADVERTISEMENT. SIP stands for (Session Initiation Protocol). It is a protocol that let applications easily set up outgoing and incoming voice calls, without having to manage sessions, transport-level communication, or audio record or playback directly.

Can 3CX track your location? ›

Locations are shown with their full address, using Google Maps, and only location changes are stored, avoiding excess data. Location History can be exported for further analysis and you can choose to collect location data via Wi-Fi, mobile network or GPS.

Who uses 3CX? ›

Customers of 3CX
CustomersEmployee RangeCountry
Verizon Communications, Inc.10,000+United States
Lenovo Group Ltd.10,000+People's Republic Of China
Central Retail Corporation PCL10,000+Thailand
G4S10,000+United Kingdom
6 more rows

Can I text through 3CX? ›

You can send and receive SMS and MMS messages from within 3CX, avoiding the need for staff to give out personal mobile numbers. Furthermore, you can direct them to queues and ensure they are always answered even if staff are on vacation or busy.

What is 3CX chat? ›

The 3CX chat feature doesn't only allow employees to chat and share files with each other. It also enables customer service agents to easily respond to queries sent via live chat, WhatsApp, Facebook and SMS/MMS. All from the same user-friendly interface.

Is 3CX safe to use? ›

In late March 2023, security researchers revealed that threat actors abused a popular business communication software from 3CX — in particular, the reports mention that a version of the 3CX VoIP (Voice over Internet Protocol) desktop client was being employed to target 3CX's customers as part of an attack.

Can we track call recording? ›

Call Records are admissible as evidences under section 65B of the Evidence Act. Call Records are used as evidence in Courts and by Arbitrators, for tracing absconding or missing persons, retrieving lost mobile phones, etc. Call Records can be obtained by no officer with rank less than that of a Police Superintendent.

Can you monitor calls on 3CX? ›

3CX Support

The calls can be monitored / listened in to with the correct rights assigned to the extension, from within the Panel, for that queue.

Can your phone calls be recorded? ›

Federal law requires one-party consent, enabling you to record a conversation in person or over the phone, but only if you are participating in the conversation. If you are not part of the conversation but you are recording it, then you are engaging in illegal eavesdropping or wiretapping.

How long do SIPs panels last? ›

SIPs panels may last for over 60 years on average. However, some may last for 90 years if they are not installed in moist areas.

Are SIPs waterproof? ›

The big disadvantage of SIPs is moisture resistance. They can be damaged by moisture, and require special and careful protection. You need to install additional panel or waterproof surface.

Are SIP panels worth it? ›

Advantages of structural insulated panels

SIPs offer benefits for all stakeholders involved in construction. Some of the advantages are: Energy efficiency: SIPs offer energy efficiency because the foam core is an excellent thermal insulator. SIPs provide more thermal insulation than fiber insulation.

What is proxy SIP? ›

A Session Initiation Protocol (SIP) proxy server manages and directs all SIP-based communication packets, like telephony, allowing users to communicate over the network. A SIP proxy server is a robust system for authenticating, encrypting, and delivering voice, video, and messaging communication.

What is VoIP proxy? ›

When a VoIP phone makes a call, it's sending an invite request to a proxy server. The phone itself doesn't know that the digits mean, but the proxy server does. The proxy server routes the request within the network, to a remote proxy server, or to an “off-domain network,” such as the PSTN.

What is SIP in VPN? ›

The Session Initiation Protocol (SIP) is a signaling protocol used for initiating, maintaining, and terminating communication sessions that include voice, video and messaging applications.

Is 3CX free for life? ›

Up to 10 users free forever. No credit card. Try risk free.

Which country is 3CX from? ›

Where is 3CX 's headquarters? 3CX is located in Nicosia, Nicosia, Cyprus .

Where does 3CX record calls? ›

3CX Support

Recordings are always saved in folder "C:\ProgramData\3CX\Instance1\Data\Recordings". The file name depends on the extension number, callId, etc, and can't be determined before the recording starts. You can check that folder and see some recording file names, to undertand the structure it has.

Can VoIP be traced? ›

The only way VoIP communications can be traced and captured is by law enforcement. Law enforcement required constitutional elements like warrants to trace phone calls. This type of tracking can only be done by a legally authorized interception system located at an ISP.

Can you get the IP of a VoIP number? ›

VOIP Address usually comes in the format:1234@voip.domain.tld, 5678@sample.com, 1234@176.42.127 etc. All incoming calls are logged in your phone as either the mapped number or the VoIP address as displayed above. With the domain name, you can easily trace the IP address of the domain back to the number that called you.

Does a VoIP phone have a phone number? ›

A VoIP (Voice over Internet Protocol) phone number is the number assigned to you when you sign up for a VoIP service. It's basically the string of digits you enter on a dialpad to make a call, much like with traditional landlines.

Can a cell phone be used as a VoIP phone? ›

You can complete VoIP calls or texts through a service provider's VoIP app for your iPhone or Android device. When you place calls with your cell phone over VoIP, your voice data gets converted into digital signals.

Can I make a VoIP call from my cell phone? ›

Most VoIP providers offer an app that allows users to receive and make calls from a mobile phone. One of them is the Aircall mobile app, which enables you to manage all your business calls on iPhone or Android and take advantage of all the benefits of IP telephony while on the move.

Can an IP phone be connected to Wi-Fi? ›

Do IP Phones Need a Wired Internet Connection? Yes, VoIP phones always need a wired connection. You can connect your phone to a WiFi access point, but you have to physically wire it to the device. You can also connect it to a WiFi extender, network bridge, or computer connected over WiFi.

Why am I not getting calls 3CX? ›

3CX Support

OK, so the issue seems to be that no incoming calls arrive to your Android Device. First of all, make sure that your 3CX Server is on the latest version which is 18.0. 2.237 (V18 Update 2). Also make sure that you have installed the Android App version v18.

How do I pick up calls from another phone 3CX? ›

By default, when a call rings on another user's extension you may pick up the call by simply using the dial code configured for “Pickup a call” which can be found in the 3CX Management Console, “Settings” > “System” > “Dial Codes” (*20* by default) or the provided BLF key assigned by the administrator to an IP phone.

How do I automatically answer calls on 3CX? ›

3CX Phone has status "Auto Answer" Just right click it icon in the Windows Tray and choose this status. Or by clicking the "Available" online status indicator on the display to toggle.

What is my SIP server? ›

A SIP server, also known as a SIP Proxy, deals with all the management of SIP calls in a network and is responsible for taking requests from the user agents in order to place and terminate calls. SIP Servers are usually included inside of SIP-enabled IP-PBXs.

What is my SIP server address? ›

A SIP address is written in user@domain.tld format in a similar fashion to an email address. An address like: sip:1-999-123-4567@voip-provider.example.net. instructs a SIP client to use the NAPTR and SRV schemes to look up the SIP server associated with the DNS name voip-provider.example.net and connect to that server.

How do I find my SIP? ›

Tap Wealth at the bottom of your PhonePe app home screen. Tap My Portfolio at the top of the screen. Tap My SIPs. Select the relevant SIP and the details will be displayed.

How do I connect to a SIP server? ›

Your SIP phone will be up and running after completing a few brief steps.
 1. Step 1: Gather information on the user. ...
 2. Step 2: Log into the phone via a web browser. ...
 3. Step 3: Enter the user's SIP credentials into the phone's settings. ...
 4. Step 4: Confirm that your phone is registered.

What is the difference between VoIP and SIP server? ›

VoIP, or Voice over Internet Protocol, is a family of technologies that enables voice to be sent over the Internet. SIP, or Session Initiation Protocol, is a protocol that can be used to set up and take down VoIP calls, and can also be used to send multimedia messages over the Internet using PCs and mobile devices.

What does SIP mean in LTE? ›

The Session Initiation Protocol (SIP) is a signaling protocol used for initiating, maintaining, and terminating communication sessions that include voice, video and messaging applications. SIP is used in Internet telephony, in private IP telephone systems, as well as mobile phone calling over LTE (VoLTE).

What is SIP registrar and location server used for? ›

A SIP registrar enables client applications to associate a user name with a specific network address. Client registration informs the SIP proxy server that the client exists. A SIP proxy server is an entry point into a larger network of proxy servers.

What is SIP calling in Android? ›

SIP calling, or Session Initiation Protocol calling, the process of transmitting voice calls over a SIP trunk or a SIP channel. It's often interchanged with VoIP calls. However, SIP calling actually uses VoIP to move your analog call traffic over an internet connection.

What port does SIP messaging use? ›

Most SIP traffic goes through port 5060.

What is SIP password? ›

These details usually include: SIP Username: links all devices to a single profile. Authentication Name: proves that the device is a part of that profile. Password: proves that the device is authorized.

What is SIP login? ›

This login enables Session Initiation Protocol (SIP Trunking) subscribers to configure their services and access user documentation using the Allstream Portal. Allstream's SIP Portal functions are in support of both Native SIP and PRI-SIP options.

What is SIP user ID? ›

SIP ID means the User's identification registration number assigned by the Provider, which is based on the User's registration through the website registration form.

What are SIP numbers? ›

What is a SIP Account? A SIP account is a set of credentials that allows users to make voice and video calls over the Internet using VoIP technology. A SIP address is the 'SIP' version of a telephone number - a unique identification (e.g. davis@tonypizza.onsip.com) that allows you to make and receive calls.

Can I setup my own VoIP system? ›

7 Easy Steps to Set Up a VoIP Phone System at Home or the Office
 1. Test Your Network and Internet Connection.
 2. Invest In The Right VoIP Hardware.
 3. Find a VoIP Provider with the Right Features.
 4. How to Get a Business Phone Number.
 5. Set Up Your VoIP Phone System.
 6. Test Your New VoIP Lines.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated: 23/06/2023

Views: 5253

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.