HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (2023)

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (1) Miksi voit luottaa CNETiin

Asiantunteva, palkittu henkilökuntamme valitsee kattamamme tuotteet ja tutkii ja testaa tiukasti parhaat valintamme. Jos ostat linkkien kautta, voimme saada palkkion. Arvostelee eettisiä lausuntoja

 • Kulttuuri
 • Viihde

HBO Maxin parhaiten arvioidut TV-ohjelmat sekä toukokuussa saapuvat ohjelmat.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (2)
HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (3)

Meara Isenberg Apulaiskirjoittaja

Meara kattaa suoratoistopalveluuutiset CNET:lle. Hän valmistui äskettäin Texasin yliopistosta Austinissa, jossa hän kirjoitti yliopiston sanomalehteään The Daily Texanille sekä osavaltion ja paikallisiin aikakauslehtiin. Kun hän ei kirjoita, hän tykkää ihailla kissansa kanssa, siemailla mustaa kahvia ja kokeilla uusia kauhuelokuvia.

Katso koko bio

Meara Isenberg

13 min lukeminen

Etsitkö huippu-TV-ohjelmaa, jonka pariin sopeudut tänä iltana?

HBO Max,pian nimeltään Max, on melko paljon laadukkaita TV-sarjoja. Se auttaa, että suoratoistopalvelu on HBO:n, Warner Brosin ja DC Comicsin koti. Löydät jotain, joka pitää sinut sohvalla.

Lue lisää: HBO Maxin parhaat elokuvat

Mitä uutta HBO Max/Maxissa toukokuussa

HBO Maxista tulee Max 23. toukokuuta Yhdysvalloissa.

Toukokuun 1. päivä

 • Valkoisen talon putkimiehet, minisarjaensi-ilta(2023):Poliittinen draama pääosissa Woody Harrelson ja Justin Theroux. Se kuvittelee kulissien takana olevan tarinan siitä, kuinka presidentti Richard Nixonin poliittiset sabotöörit kaatoivat vahingossa presidenttikauden, jota he yrittivät kiihkeästi suojella.

4. toukokuuta

 • The Other Two, kausi 3ensi-ilta(2019- ):Komedia. Ensimmäinen tuotantokausi seuraa aikuisia sisaruksia, joiden elämä menee täysin sekaisin, kun heidän 13-vuotiaasta veljestään tulee uskomattoman kuuluisa yhdessä yössä.

11. toukokuuta

 • Rick and Morty, kausi 6 (2013-): Animaatiokomedia aikuisille. Se seuraa sosiopaattista nerotieteilijää, joka vetää luonnostaan ​​arka pojanpoikansa järjettömän vaarallisiin seikkailuihin universumin halki.

19. toukokuuta

 • Spy/Master, kausi 1ensi-ilta(2023- ):Draama. Se sijoittuu kylmän sodan huipulle ja kattaa viikon fiktiivisen hahmon Victor Godeanun, Romanian diktaattorin Nicolae Ceaușescun oikean käden ja lähimmän neuvonantajan, elämästä.

23. toukokuuta

 • SmartLess: Tiellä,ensi-ilta(2023):Dokumenttisarjat. Se seuraa Will Arnettia, Jason Batemania ja Sean Hayesia heidän hittipodcastinsa SmartLess Pohjois-Amerikan kiertueella.
 • Gremlins: Secrets of the Mogwai, kauden 1 ensi-ilta (2023):Animoitu perhesarja. Se on esiosa Gremlinsin elokuville.

Paras HBO Maxin alkuperäinen TV-sarja

Kirjoitushetkellä nämä TV-ohjelmat saivat Metacriticissa vähintään 70 pistettä.

Komedia

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (5)

Somebody Somewhere (2022–)

Pidätkö hyvän mielen esityksistä? Somebody Somewhere on loistava vaihtoehto, jonka olet ehkä ohittanut. Ensimmäisessä jaksossa 40-vuotias Sam, joka asuu kotikaupungissaan Kansasissa ja kärsii äskettäisestä menetyksestä, solmii ystävyyden työtoverin kanssa. Aito, hauska, hehkuvilla esityksillä varustettu puolen tunnin sarja on täydellinen tapa rentoutua.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (6)

Lippumme merkitsee kuolemaa (2022—)

Tässä komediassaavomerellä sijoittuva Rhys Darby näyttelee Stede Bonnetia, aristokrattia, joka hylkää mukavan elämänsä ja perheensä tullakseen merirosvolaivan kapteeniksi. Spoileri: Hän kimahtaa hilpeästi keikan läpi. Game of Thrones -fanit voivat huomata Hodor-näyttelijän Kristian Nairnin hengattavan miehistön joukossa, ja sarjassa on myös Taika Waititi Mustapartana.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (7)

Harjoitus (2022—)

Nathan Fielder, joka tunnetaan parhaiten Comedy Central -ohjelmastaan ​​Nathan For You (ja cringe-komediasta), kirjoittaa, ohjaa ja näyttelee tässä uudessa HBO-sarjassa. Esityksessä koomikko tekee poikkeuksellisen paljon töitä antaakseen ihmisten harjoitella hetkiä ennen kuin ne tapahtuvat. Ensimmäisessä jaksossa Fielder auttaa miestä valmistautumaan tunnustukseen ystävälle ja rakentaa tarkan kopion baarista, jossa he aikovat tavata (huomio yksityiskohtiin on uskomatonta). Suunniteltuamme mitä tahansa outoa, mitä voi tapahtua, näemme, kuinka todellinen vaihto kahden ystävän välillä tapahtuu. Outo ja todella kiehtova, The Rehearsalin pitäisi saada aikaa näytöllesi.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (8)

Rap Sh!t (2022—)

Puolen tunnin komediasarja Issa Raelta (HBO:n kehutun Insecure-sarjan tähti ja luoja), Rap Sh!t esittelee kaksi entistä ystävää lukiosta. Shawna on aloitteleva, sosiaalisesti tietoinen räppäri, ja Mia on meikkitaiteilija ja yksinhuoltajaäiti, joka työskentelee useissa töissä. Ensimmäisen jakson loppuun mennessä nuoret naiset (nyt 20-vuotiaat) ovat ottaneet yhteyttä uudelleen ja kuvanneet lumoavan rap-videon, joka leviää internetissä. Esityksen päähenkilöt ovat puhelinkiihkeitä, käyvät jatkuvasti sosiaalisessa mediassa ja tallentavat videoita, ja se vaikuttaa katselukokemukseen mielenkiintoisella tavalla.

(Video) Sie vergaß, dass sie live war und tat DAS
HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (9)

Hacks (2021—)

Loistava Jean Smart ottaa oikeutetusti valokeilaan tässä kehutussa komedia-draamasarjassa. Heittää iPadeja uima-altaisiin ja näyttää kuihtuvan ilmeen, Smart näyttelee Deborah Vancea, legendaarista Las Vegasin komediadiivaa, jonka on kohdattava mahdollisuus houkutella nuorempaa yleisöä tai hämärtyä. Hän tekee yhteistyötä Avan (Hannah Einbinder), nuoren ja yhtä räikeän komediakirjailijan kanssa, päivittääkseen materiaaliaan. Hacks on yksi HBO Maxin parhaista alkuperäiskappaleista, ja se tasapainottaa täydellisesti purevan näkemyksensä siitä, miten komedialiiketoiminta kohtelee naisia, ja parisuhdekomedian lämpöä.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (10)

Starstruck (2021—)

Starstruck on klassinen rumpupallokomedia, jonka pääosassa on ihanan typerä Rose Matafeo. Hän näyttelee Jessieä, parikymppistä lontoolaista, joka juhlii sen uudenvuodenaattona, ja saa myöhemmin selville, että hänellä oli yhden yön juttu Nikesh Patelin esittämän julkkiksen Tom Kapoorin kanssa. Seuraa Jessiea, kun hän jongleeraa satunnaisia ​​töitä, elokuvatyöntekijästä lastenhoitajaan, sekä hänen kukoistavaa suhdettaan elokuvatähteen, johon ei liity minkäänlaisia ​​huimauksia. Varo kohtausvarastaja Minnie Driveria Tomin agenttina tässä nokkelassa, siististi laaditussa komediapaketissa.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (11)

College Girls -tyttöjen seksielämä (2021—)

Mindy Kaling oli mukana luomassa tämän dramedyn neljästä 18-vuotiaasta tytöstä, jotka aloittavat fuksivuotensa yhdessä Vermontissa. Selvästi erilaisilla persoonallisuuksilla varustetut korkeakoulun uudet tulokkaat navigoivat rakkaudessa ja seksissä omilla tavoillaan. Esitys on hauska, helposti juotava ja sitä vahvistaa naispääosien välinen kemia. Nykyaikainen teinikomedia, joka esittelee sotkuisia kokemuksia, samanhenkisiä hahmoja ja räikeitä vitsejä.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (12)

I Hate Suzie (2020—)

I Hate Suzie näkee Billie Piperin yhdistävän jälleen Call Girl -kirjailijan Lucy Prebblen kanssa. Tuloksena on kiihkeä ideoiden kiertue, jota ohjaa Piperin haavoittuva suorituskyky. Hän näyttelee nimettyä Suziea, näyttelijää, joka hetki sitten voitettuaan roolin Disney-elokuvassa huomaa olevansa yksi julkkispuhelinten hakkerointiskandaalin uhreista. Jokainen jakso tutkii trauman vaihetta ja pohtii kysymystä siitä, kuinka vaaralliset vuodot kumoavat ja kenties vapauttavat ihmisen elämän. Häikäilemättömän satiirin keskellä Suzien ja hänen managerinsa Naomin (Leila Farzad) välillä vallitsee ihana ystävyys.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (13)

The Righteous Gemstones (2019-)

Tämä törkeä sarja korostaa erittäin huonosti toimivaa kuuluisien teleevankelistien perhettä, nimeltään Jalokivet. Sarjan ensimmäisellä kaudella perheenjäsen kiristetään, ja siitä seuraa naurettavia temppuja. John Goodman näyttelee perheen patriarkkaa Eli ja Danny McBride, Edi Patterson ja Adam Devine myös sitoutuvat asiaan ja luovat absurdin ja koukuttavan mustan komedian. Ohjelman toinen kausi on juuri päättynyt, ja HBO on jo uusinut sarjan kolmannella kaudella.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (14)

Ghosts (2019—)

Horrible Historiesin takana olevan jengin mielistä tulee Ghosts, tilannesarja, joka onnistuu muuttumaan paremmaksi jokaisen jakson myötä. Aina luotettava Charlotte Ritchie (Feel Good, Call The Midwife) näyttelee Alisonia, naista, joka rakentaa vanhaa kartanoa, jonka hän peri amatöörirakentajamiehensä avulla. Rahaongelmien lisäksi heidän Reno-suunnitelmiaan eivät auta aavemaiset asukkaat, jotka haluavat talon itselleen. Jos etsit puhtaasti kevytmielistä katselua, Ghosts tarjoaa korkean gag-taajuuden, lahjakkaan komedian kokonaisuuden ja jopa ihastuttavan ystävyyden kaaren. Ennen kaikkea se on iloisen typerää.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (15)

The Other Two (2019—)

Sisarusten välinen kilpailu on vahvaa ja täynnä hilpeyttä tässä parin Saturday Night Liven kirjoittajan komediassa. Chris Kelly ja Sarah Schneider kertovat tarinan Carysta (Drew Tarver) ja Brookesta (Heléne Yorker), yli 20-vuotiaista sisaruksista, jotka kamppailevat 13-vuotiaan Justin Bieber -kanavaveljensä äkillisen nousun Internet-maineen kanssa. Molly Shannon on herkku heidän äitinsä Patina, joka ohjaa lapsensa avoimien ovien läpi menestykseen. Kun pääset yli kikkailevasta lähtökohdasta, The Other Twon popkulttuurisatiiri ja yllättävän sydämelliset tarinat ovat voittava yhdistelmä. Schitt's Creekin fanien pitäisi katsoa tämä.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (16)

Periminen (2018—)

(Video) Star Trek: TNG Reunion Full Panel - 30th Anniversary - Front Row - August 4, 2017

Tämä satiirinen show seuraa perhettä, joka hallitsee maailman suurinta media- ja viihdeyhtiötä, jonka jäsenet sotkeutuvat taisteluun ottaakseen vallan isänsä terveyden heikkeneessä.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (17)

Search Party (2016-22)

Search Party kiinnitti HBO Maxin huomion ja siirtyi tuotantoon streamerin kanssa kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella. Jälkimmäinen on kiistatta tähän mennessä paras, ja se vie tarinan neljästä, neuvottomasta milleniaalista vielä suurempiin äärimmäisyyksiin, mukaan lukien oudosti loistava Susan Sarandonin cameo. Mutta aloitamme, kun kaksikymppinen Dory ryhtyy amatöörietsiväksi löytääkseen kadonneen naisen, jota hän tuskin tunsi yliopistossa. Todellakin, hän etsii jotain muuta: itseään. Yhtä omahyväisiä ovat hänen poikaystävänsä Drew, kohtauksia varastava Elliott ja hilpeä blondi Portia. Tämä outo show luo jotenkin täydellisen cocktailin tummasta huumorista, mysteeristä ja hulluista hahmoista. Keräilyesine, jota ei tule kovin usein.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (18)

Se on synti (2021)

Vuoden 2021 paras TV-ohjelma saattaa olla jo täällä. It's a Sin seuraa ryhmää nuoria homomiehiä, jotka asuivat Lontoossa 80-luvulla, juuri kun HIV/aids diagnosoitiin ensimmäisen kerran. Tämä ainutlaatuinen katsaus kuolemantuomion alkuvaiheisiin on käsitelty luoja Russell T Daviesin tavaramerkkinä lyömätön elämänilo. Lämpimät, empaattiset hahmot jatkavat elämäänsä täysillä ja lentävät vilkkaiden talojen ja paikallisten baarien välillä 80-luvun poksahtavan soundtrackin tahdissa. Nopeatempoinen, tyylikäs ja silmiä avaava, vallitseva toivo, It's a Sin on huiman voitto, johon jokainen voi rakastua.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (19)

Betty (2020-21)

CNET-arvostelija Richard Knightwellin sanoin: "Vuosi 2020 oli perseestä. Heräsit joka aamu ja kaikki oli vain vähän huonompaa. Mutta silloin tällöin auringonsäde ilmestyi pilvien läpi. Yksi niistä kirkkaista pisteistä oli Betty, lentää seinälle -tyylinen tarina rullalautailusta teini-ikäisistä leutoisessa New Yorkissa. Täysin todellinen ja hengästyttävän unenomainen samaan aikaan, HBO:n tv-seuranta indie-hitille Skate Kitchen maalasi kuvan nuorista naisista, jotka kohtaavat maailman. vastakkain, työntäen pois ja lisäämällä vauhtia ja vähentämällä esteet asioiksi, jotka odottavat hyppäämistä näyttäen siistiltä. Tyttäreni täytti vuoden tämän esityksen ollessa käynnissä, enkä malta odottaa, että pääsen heittämään hänet rullalaudalle. Toivottavasti hän löytää oman Bettyn ​​miehistön."

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (20)

Frayed (2019-21)

Tämä musta komedia vie meidät Lontoosta Newcastleen Australiaan seuraten naisen onnettomuutta, joka menettää kaiken miehensä ennenaikaisen kuoleman jälkeen (älä kysy, kuinka hän kuoli). Murtunut ja epätoivoinen Sammy joutuu palaamaan kotikaupunkiinsa poikansa ja tyttärensä kanssa, missä hän pian huomaa, ettei hän ole varsinaisesti suosittu asukas. Väsymystekijä on vahva, kun Sammy tekee kaikkensa palatakseen Lontooseen. Joitakin erottuvia hetkiä hän tapaa taas riitelevän veljensä kanssa.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (21)

Barry (2018—)

Barryn avauskohtauksessa SNL-aluna Bill Hader poistuu vahingossa hotellihuoneesta, jossa on ruumis. Näyttelijä esittää palkkamurhaajaa Barry Berkmania, joka ei ole tyytyväinen elämäänsä tai epätavalliseen ammattiinsa, mutta hänen polkunsa muuttuu, kun hän matkustaa Los Angelesiin ja joutuu esiintymään näyttelijäkurssilla. Barryssa on paljon väkivaltaa ja syvästi levoton päähenkilö, joka nojautuu synkän komedian "pimeään" osaan. Mutta se on myös todella hauska, ja ahmimiseen on kolme vuodenaikaa. Ainakin haluat virittää todella upeita kohtauksia Haderin ja hänen näyttelemisen opettajansa välillä, jota näyttelee Henry Winkler.

Draama

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (22)

The Last of Us (2023—)

Tämä suositun videopelin TV-sovitus seuraa kovettunutta selviytyjää Joelia (Mandalorian Pedro Pascal) ja pirteää teiniä Ellieä (Game of Thronesin Bella Ramsey), kun he kohtaavat inhimillisiä ja ei aivan inhimillisiä vaaroja postapokalyptisessa maailmassa.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (23)

The White Lotus (2021—)

Aluksi rajoitettu sarja oli niin hyvä, että HBO uudisti sen toiseksi kaudeksi. Thesatiiri vieraista hienossa lomakeskuksessapaljastaa vähitellen kuvan täydellisen postikortin tummemmat reunat. The White Lotus sisältää näyttelijöitä, kuten Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Steve Zahn, Molly Shannon ja muita hauskoja ihmisiä, jotka saavat tämän sarjan huimaan. Jos tämä ei riitä, murhamysteeri, jossa suuri paljastus odottaa loppuun asti, viihdyttää sinua perusteellisesti.

(Video) Ison hirviön sahavertailu - Osa 3 | Metabo - Makita - Bosch - Festool | sis. arvonnan
HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (24)

Julia (2022—)

Televisiokokin ja keittokirjojen kirjoittajan Julia Childin elämää seurannut draama tarjoaa runsaan annoksen huumoria ja charmia (ja herkullisen näköistä ruokaa tietysti). Sarah Lancashire on loputtomasti katseltavissa kuuluisana amerikkalaisena kokina, joka tasoitti tietä tuleville keittoohjelmille pitkällä sarjallaan The French Chef. Kauden kaikki kahdeksan jaksoa ovat nyt saatavilla streamerissä, ja HBO Max on vahvistanut julkaisevansa toisen kauden.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (25)

Euphoria (2019—)

Euphorian toinen osa on nyt HBO Maxissa. Tämä visuaalisesti upea sarja on kerännyt melkoisen osuutensa faneista, eikä ole vaikea ymmärtää, miksi – mukaansatempaavat esitykset, kuvaaminen ja kypsien aiheiden tutkiminen saavat tämän esityksen loistamaan. Jos ei muuta, pysy katsomassa Dune-tähti Zendaya, joka esittää teini-ikäistä Ruea.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (26)

The Staircase (2022)

Dramatisoitu minisarja, joka pohjautuu osittain vuoden 2004 samannimiseen dokumenttiin, HBO:n The Staircase on kiehtova otos tosielämän tarinasta, jossa on konkreettisia hahmoja ja näyttelijöitä. Colin Firth näyttelee Michael Petersonia, kirjailijaa ja Kathleenin (Toni Collette) miestä, joka löydetään kuolleena epäilyttävissä olosuhteissa. Haluat virittää, mitä tapahtuu seuraavaksi. Myös Sophie Turner, Dane DeHaan, Parker Posey ja muut lainaavat kykyjään draamaan.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (27)

Irma Vep (2022)

Tässä valloittavassa rajoitetussa sarjassa Alicia Vikander (Ex Machina, 2018 Tomb Raider) esittää Mirraa, nuorta elokuvatähteä, joka ottaa roolin tavallisen menestysfilminsä ulkopuolella – rikollisjengin muusaa tosielämän ranskalaisen mykkäelokuvan Vampyyrit uudelleenversiossa. HBO-ohjelma perustuu vuoden 1996 samannimiseen kulttielokuvaan, ja molemmat on ohjannut Olivier Assayas.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (28)

Station Eleven (2021-22)

Station Elevenillä post-apokalyptiset TV-fanit ovat herkkuja. Esityksen epälineaarinen tarinankerronta pitää sinut varpaillasi, ja hyvin suunnitellut hahmot lisäävät vetovoimaa. Kun suurin osa ihmiskunnasta antautuu flunssan kaltaiselle virukselle, nuori tyttö nimeltä Kirsten ja aikuinen Jeevan saavat suojaa vitsaukselta. Mutta sieltä esitys alkaa välittömästi 20 vuotta tulevaisuuteen, mikä avaa tarinan uusille dramaattisille käänteille ja saa meidät arvailemaan menneisyyttä. Se on todella hyvä televisio, ja se todennäköisesti tyydyttää niitä, jotka eivät yleensä valitse post-apokalyptisiä tarinoita.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (29)

Mare of Easttown (2021)

Pikkukaupungin etsivä Mare Sheehan tutkii nuoren naisen murhaa, mutta Sheehanin omaa elämää vaimentavat henkilökohtaiset kamppailut, mukaan lukien avioero ja hänen poikansa kuolema.

Animaatio

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (30)

Harley Quinn (2019—)

Harley Quinn on aikuisille suunnattu animaatiosarja, joka keskittyy pesäpallomailaa heiluttavaan antisankariin. Kaley Cuoco äänittää sekasortoon altista Harleya, joka ensimmäisessä jaksossa eroaa Jokerista ja kertoo tälle, että hän aikoo korvata hänet Gothamin pääpahiksi. Hauska, toiminnantäyteinen ohjelma sisältää myös Poison Ivyn kaltaisia ​​hahmoja, ja tarjolla on kolme vuodenaikaa. Se sai ensi-iltansa DC Universe -suoratoistopalvelussa ennen siirtymistä HBO Maxiin.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (31)

Seikkailuaika: Kaukaiset maat (2020-21)

(Video) 50 euron reititin? Erittäin vaarallinen vai vaikuttavan hyvä? Parkside POF 1200 vertailutestissä!

Kaksi vuotta Adventure Time -ajan päättymisen jälkeen ilmestyi tämä neljän tunnin erikoistarjous, ja se on loistava herkku animaatiosarjan ystäville. Minisarja naulaa spinoffin esittelyn, esittelee uusia hahmoja ja laajentaa Land of Ooo -universumia, mutta pysyy uskollisena lähdemateriaalilleen. Sen sankarit Finn ja Jake, hänen maaginen koirakaverinsa, lähtevät uusiin seikkailuihin prinsessa Bubblegumin, Marceline vampyyrikuningataren ja BMO:n kanssa. Tunnin mittainen muoto on mukava tapa muuttua ja lisätä jännittävää tarinankerrontaa. Yllättävän tunteellinen matka täynnä kaikkia ainesosia, jotka tekivät alkuperäisestä niin rakastetun.

Trilleri

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (32)

Turisti (2022)

Tourist käynnistää moottorinsa intensiivisellä auto-ajalla Australian takamailla. Tarkemmin sanottuna Belfast-tähti Jamie Dornania jahtaa armottomasti tieltä ja autiomaassa puoliperävaunulla. Seuraavaksi tiedämme, että Dornanin hahmo on sairaalassa täydellisen muistinmenetyksen kanssa. Hauska ja mutkikas minisarja The Tourist antaa meille mahdollisuuden tägätä Dornanin kanssa hänen etsiessään vastauksia. Yksi mysteeri, jota ei tarvitse ratkaista? Mitä sinun pitäisi katsoa tänä iltana.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (33)

Lentoemäntä (2020-22)

Tämä pakonomainen trilleri, jonka pääosissa on Kaley Cuoco, on yksi HBO Maxin parhaista uusista sarjoista. Cuoco esittää Cassiea, holtitonta lentoemäntää, joka nukkuu matkustajan kanssa villinä yönä. Hän herää Bangkokissa hädin tuskin muistilla - ja ruumis sängyssä hänen kanssaan. Kun vainajan aave auttaa häntä yhdistämään asiat takaisin, hän selviytyy ja ottaa tapahtuneen mysteerin. Varo upeaa otsikkosarjaa sekä yllättävän synkkää psykologista kerrosta. Mutta pääasiassa nauti hauskasta yhdistelmästä, jossa osaamaton etsivä pomppaa läpi kylmän tappajien maailman.

Supersankari

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (34)

Rauhantekijä (2022—)

Vuoden 2021 The Suicide Squad -elokuvan tapahtumien jälkeen tämä DC-spinoff tavoittaa Peacemakerin (John Cena), kohoavan, pukupukuisen päähenkilömme, joka on juuri päästetty sairaalasta. Peacemaker uskoo olevansa supersankari, mutta hänen usein toistuvan lauseensa "rauhan saavuttamisesta, vaikka kuinka monta ihmistä minun täytyy tappaa saadakseni sen" nimi ei todellakaan sovi hänelle. Esitys määrittää Peacemakerin seuraavat askeleet – hän ei palaa vankilaan, vaan osallistuu black ops -tehtävään, joka saa (taas) likaamaan hänen kätensä. Esitys saa usein vitsejä, ja nautit erityisesti sen viihdyttävästä sivuosasta.

Dokumentti

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (35)

Mieli murhasta (2022)

Palkittu elokuvantekijä Nanfu Wang (One Child Nation, In the Same Breath) ohjaa tämän kiehtovan dokumenttisarjan 68-vuotiaan Helen Wilsonin murhasta vuonna 1985 Beatricen pikkukaupungissa Nebraskassa. Tarinassa on paljon - kuusi ihmistä tuomittiin hänen murhastaan ​​ja vapautettiin 20 vuotta myöhemmin. Ensimmäisessä jaksossa opimme näiden tapahtumien vaikutuksesta Wilsonin perheeseen ja Beatrice-yhteisöön. Ohjelma esittelee myös Burt Searcyn, entisen poliisin, joka päätti aloittaa yksityistutkinnan tapauksesta.

Rikollisuus

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (36)

Tokyo Vice (2022—)

Toimittaja Jake Adelsteinin kirjaan perustuvan rikosdraaman Tokyo Vice 1. kausi on siirtynyt sujuvasti HBO Maxiin. Tämä noir sijoittuu Japaniin 1990-luvun lopulla, ja se seuraa amerikkalaista toimittajaa (Ansel Elgort), joka liittyy innokkaasti suuren japanilaisen sanomalehden henkilökuntaan. Kamalan murhien, neon-yökerhojen ja voimakkaiden rikospomojen maailma odottaa.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (37)

Omistamme tämän kaupungin (2022)

Tämä hyvin arvosteltu rikosminisarja tulee David Simonilta ja George Pelecanosilta, jotka ovat myös työskennelleet yhdessä The Deucessa, Tremessä ja The Wiressä (jotka Simon loi). Sen on ohjannut King Richardin Reinaldo Marcus Green. Baltimore Sun -toimittajan kirjoittamaan tietokirjaan perustuva kuusijaksoinen esitys tutkii poliisin korruptiota Baltimoren poliisilaitoksen Gun Trace Task Force -työryhmästä kertovan tarinan kautta.

HBO Max: 34 ehdottomasti parasta katsottavaa TV-ohjelmaa (38)

Gomorra (2014–2021)

Tämä tositarinaan perustuva italialainen rikosdraama on viidennellä ja viimeisellä tuotantokaudellaan loihtinut itselleen paikan mahtavien mafiaohjelmien joukossa. Se erottuu realistisesta kuvauksestaan ​​Napolin alamaailmasta, joka seuraa klaanin sisäistä valtataistelua sen pään pidätyksen jälkeen. Tumma, klaustrofobinen tunnelma ja uskottavat hahmot, Gomorrah on virkistävä ja täydellinen tv-kappale.

Aiheeseen liittyviä tarinoita

 • Netflixin parhaat TV-ohjelmat
 • Prime Videon parhaat TV-ohjelmat
 • HBO Maxin parhaat sci-fi-TV-ohjelmat
(Video) Kuka vielä ostaa 18V porakoneistoja!? Tehokkaimmat 12V akkuruuvitaltat vertailutestissä! + arvonta

Uusia elokuvia tulossa vuonna 2023 Marvelilta, Netflixiltä, ​​DC:ltä ja muilta

+44 lisää
Katso kaikki kuvat

FAQs

Why is my HBO Max not working on my TV? ›

Sign out of HBO Max. Unplug or turn off your XClass TV. Wait 60 seconds and turn your device back on. Reopen HBO Max, sign in, and try streaming again.

How can I watch HBO Max on my TV? ›

Install: On your Android TV, open the Play Store and search for HBO Max. Then, select HBO Max and choose one of these options: Subscribe & install: Start a new HBO Max subscription and install the HBO Max app. Install: Installs the HBO Max app.

How do you reset HBO Max on TV? ›

 1. On your Android TV, go to Settings > Apps.
 2. Select HBO Max from the list of apps.
 3. Select Clear cache.
 4. Select Clear data.
 5. Open HBO Max, sign in, and try streaming again.

Is HBO Max free on Samsung TV? ›

You may already have free HBO Max through Samsung TV, Roku, Verizon Fios and other cable or live TV streaming platforms. Not sure? Click here to find out if you already have access to HBO Max. Otherwise, you can score a free trail to HBO Max through platforms such as Prime Video and DirectTV Stream.

Why can't I get HBO Max app on my smart TV? ›

To use HBO Max on a Samsung smart TV, you'll need a model from 2016 and later. The only way to make sure you can watch HBO Max on your TV is to check for the app in the store. If it doesn't show up, there may be a compatibility problem at play.

Why can't i connect to HBO Max? ›

If a bad connection is the cause, reset your router, wait until it reconnects, and then try watching HBO Max again. If you're still experiencing issues, try clearing your device's cache. The cache can hold on to old data that may be interfering with HBO Max. Log back into the app to see if that clears up the issue.

What channel is HBO Max? ›

How do I watch Max? Related HBO channels appear in your channel lineup starting with channel 501, but you will need to use the Max app to experience exclusive Max content. Use the Max app to watch Max on popular mobile phones, tablets, and televisions that utilize streaming devices, including our Gemini device.

How to get HBO Max for free? ›

HBO Max's free content

All you need to do is download the app or visit play.hbomax.com, and you will be able to watch the first episodes of select Max Originals and HBO Originals without paying. HBO Max is adding new titles monthly.

Why is HBO Max not on my LG Smart TV? ›

If the HBO Max app doesn't work on your LG smart TV, you still have some options. You could use a streaming device such as a Roku or cast to an Amazon Fire TV Stick if your LG TV supports an HDMI cable or has Wi-Fi access. You could also plug your computer or smartphone into your LG TV with an HDMI cable.

Why isn t HBO Max working on my Samsung TV? ›

Check your internet connection and make sure it's strong and stable. Restart your Samsung TV and modem/router. Update your HBO Max app to the latest version. Uninstall and reinstall the HBO Max app.

What is happening with HBO Max? ›

As of May 23, HBO Max is rebranded and replaced by Max. Users should still be able to access the service using their existing passwords and logins on their devices. You won't pay any more for Max than you did for HBO Max, at least until November 2023.

How do I watch HBO Max on my Samsung TV? ›

Install: On your Samsung TV, select Apps, and then search for HBO Max. Then, select HBO Max and choose Install. If HBO Max is not in the Samsung app store, your Samsung TV may not be supported. Sign in or sign up: Open HBO Max and choose Sign in or Choose a Plan.

What is the difference between HBO and HBO Max? ›

Max will be the streaming home of HBO; plus, there will be an even deeper library of shows to stream, including new-to-you reality, lifestyle, food, and true crime series. Think of Max as the one to watch for a wide-ranging, entertainment-filled collection of movies, shows, and specials.

Is HBO Max still free with Amazon Prime? ›

Simply go through your Prime membership to get your HBO Max promo, then pay $15.99 per month if you want to keep the subscription for the long run (or at least until Succession's over).

How do I connect to HBO Max? ›

Here's how to sign in on your phone or tablet:
 1. Open HBO Max and then tap the Profile icon . ...
 2. Tap Sign in to your account.
 3. Enter the email and password for your HBO Max account (or your HBO Nordic or HBO España account) and then choose Sign in. ...
 4. Choose your profile and you're ready to stream.

Why is HBO Max so unresponsive? ›

Try streaming HBO Max on another supported device connected to the same network. This will help determine if the problem is related to your network or a specific device. For the best performance, try connecting your streaming device to your router using an Ethernet cable (instead of using a wireless connection).

Why does HBO Max keep crashing on TV? ›

When HBO Max crashes, the most obvious cause is a faulty or unstable internet connection. If you're using an older version of HBO Max, try resetting the network settings. If that doesn't fix the problem, try switching to a faster network connection. Alternatively, try disconnecting your device and reconnecting it.

Why is HBO Max not working on my LG TV? ›

First, make sure your HBO Max app and LG TV are up-to-date. HBO Max app: On your LG TV remote, press the Home button and choose the LG Content Store. Select Apps, and then My Apps. Find and select HBO Max, then select Update.

Videos

1. Voittaako Bosch Makitan? Poravasaroiden kaksintaistelu! Bosch VS Makita | Sisältää tekstityksen
(GOTOOLS TV)
2. Lonely (short version)
(Maaritin luokka)
3. Autotelttailu sateessa – täydellinen autoteltta
(AB Camping)
4. BMW X7 - Kaara Television ensikosketus uuteen jättikokoiseen X7:ään
(Auto-Antti KaaraTV)
5. Hylätty 1700-luvun satulinna ~ Omistaja kuoli auto-onnettomuudessa!
(Bros Of Decay)
6. Tutkin hylätyn Italian aavekaupunkia - satoja taloja, joissa kaikki on jäljellä
(Explomo)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 03/07/2023

Views: 5273

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.