Bentoniittisavi 101 + 15 päästä varpaisiin bentoniittisavireseptejä (2023)

39KOsakkeet

Laurenilta: Kuten olen maininnut, olen tällä hetkellä lomalla ja olen koonnut sarjan upeita vieraspostauksia mahtavilta bloggaajilta. Tänään, Meagan alkaenKasvava yrttijakaa pohjamaalin bentoniittisavelle sekä luovan luettelon bentoniittisaven käyttötavoista.

Bentoniittisavi. Olen varma, että olet kuullut siitä. Se on toinen niistä "luonnollisista lääkkeistä", joita monet ihmiset käyttävät ja joilla on hyviä tuloksia. Vaikka se on erittäin hyödyllinen työkalu, joka on luonnollinen ja terveellinen, kaikkia bentoniittisaveita ei ole luotu tasa-arvoisiksi, eivätkä monet ihmiset tiedä, mitä bentoniittisavi on tai miten se toimii.

Tänään haluaisin antaa sinulle tietoa bentoniittisavesta, jotta ymmärrät, mitä kannattaa ottaa huomioon valittaessa hyvälaatuista savea ja miten se toimii. Lisäksi aion myös jakaa 15 tapaa, joilla voit käyttää sitä päästä varpaisiin, ja toivottavasti lopulta tiedät siitä kaiken ja luotat kykyysi käyttää sitä sinun ja perheesi terveyden hyväksi. !

Mitä se on ja mitä se tekee

Bentoniittisavi on savea, jota louhitaan maasta ja se muodostuu sen jälkeen, kun vulkaaninen tuhka on rapautunut ja vanhentunut veden läsnä ollessa.Sillä on voimakas negatiivinen sähkömagneettinen varaus, ja kun se aktivoituu vedessä, se toimii kuin magneetti kehossamme ja sen päällä, vetäen metallia ja myrkkyjä siihen.Se vaikuttaa myös kehon pH-arvoon ja tarjoaa elimistölle samanaikaisesti joitain tärkeitä kivennäisaineita.

Bentoniittisaven lajikkeet

Tätä savea on saatavana eri lajikkeina riippuen siitä, mitkä alkuaineet siinä ovat eniten keskittyneet, kalium, natrium, kalsium ja alumiini, mutta kaksi kaupallisesti saatavilla olevaa tyyppiä ovat natriumbentoniitti ja kalsiumbentoniitti. Paras asia, jonka olen lukenut näiden erilaisten savityyppien syntymisestä, on tämä Bulk Herb Store -artikkeli, jossa sanotaan,

Bentoniittisavi on hyvin ainutlaatuinen aine, joka muodostuu pääasiassa montmorilloniitista, joka on erittäin litteä kidehiutale, jolla on suhteellisen vahva negatiivinen ionivaraus. Negatiivinen varaus kompensoidaan adsorboimalla kationi (joko natrium tai kalsium) molekyylin sisäpuolelle, mikä tekee siitä joko natriumbentoniittia tai kalsiumbentoniittisavea.

Toisin sanoen, ajattele Montmorillonite-kidehiutaleita, jotka muistuttavat kahta leivänpalaa, ja voimakas tyhjiö vetää lounaslihan niiden väliin, mikä tahansa siellä (natrium tai kalsium) määrää, millainen voileipä siitä tulee. Nyt kun aktivoit tämän savivoileivän, se nappaa magneettisesti kehossasi olevat roskat (raskasmetallit, toksiinit, hapot jne.…) ja vaihtaa ne "lounaslihaan" poistaen myrkyt jätteestäsi. Vaikka nämä kaksi eri savea ovat hyvin samankaltaisia ​​inertissä tilassaan (kuiva), niillä on hyvin erilaiset sovellukset aktivoituna (sekoitettuna veteen).

Joten minulle tämä tarkoittaa, että jos käytän natriumbentoniittisavea, se vaihtaa natriumin myrkkyihin, joita se vetää kehostani… eli se antaa minulle natriumia ja vie myrkkyni. Sama koskee myös kalsiumia. Aika siistiä vai mitä?

Tärkeimmät erot näissä kahdessa lajikkeessa on, että natriumbentoniitti on paras myrkynpoistotarkoituksiin, koska sillä on voimakkaampi negatiivinen varaus, mikä saa sen vetämään enemmän myrkkyjä siihen, kun taas kalsiumbentoniittisavi on paremmin mineralisoimassa kehoa kalsiumilla ja piidioksidilla.

Bentoniittisaven laatu

Kun etsit hyvälaatuista bentoniittisavea, on otettava huomioon muutama seikka.

Tutustu ensin yritykseen, jolta ostat savesi.Tutki niitä ja varmista, että he toimivat siellä, mistä he hankkivat savensa, ja testaa sen laatua. Muista, että tämä savi toimii magneettina, etkä halua sen imevän myrkkyjä läheisistä lähteistä ja laittavan sitä sitten kehoon tai päälle. Jokainen tässä mainituista yrityksistä on erittäin tarkka tuotteistaan, ja uskon, että käytettävissä on loistavia, terveellisiä bentoniittisaven muotoja.

Kysy seuraavaksi, kuinka se louhitaan. En koskaan ajatellut tätä ennen kuin luin siitä yllä olevassa Bulk Herb Store -artikkelissa, mutta koska bentoniittisavi toimii magneettina positiivisesti varautuneille myrkkyille (jota suurin osa myrkkyistä on), laitteet, joiden avulla savea louhitaan, ovat tärkeitä. Sinun ei pitäisi koskaan käyttää metallivälineitä bentoniittisavesi kanssa, koska metallit voivat huuhtoutua astiasta ja vetäytyä saveen. Tämä täyttää saven noilla positiivisesti varautuneilla metalleilla ja tarkoittaa, että savesi on käytännössä hyödytöntä, kun käytät sitä, koska se on jo täynnä käyttämäsi astian metalleja. Sama pätee, kun sitä louhitaan. Haluat täysin aktiivista savea… ei savea, joka on jo puoliksi täynnä kaivosprosessin metalleja. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaivoslaitteet ovat oletettavasti hyvä vaihtoehto, eivätkä ne aiheuta raskasmetallien huuhtoutumista saveen.

Bentoniittisavesta liittyvät huolet

Voin ajatella muutamia huolenaiheita bentoniittisaven käytöstä… ainakin sisäisesti.

Ensin… se sisältää alumiinia.Jos katsot tätäbentoniittisaviprofiiliMountain Rose Herbs, näet, että niiden bentoniittisavi sisältää 18,1 % alumiinia… korkein kaikista savessa olevista mineraaleista. Nyt olen varma, että tämä vaihtelee sen mukaan, keneltä ostat savesi ja mistä heidän savensa louhitaan, mutta tämä voi olla todella hämmentävää monille ihmisille, koska me kaikki tiedämme, että alumiini voi olla vaarallista terveydellemme. Onneksi Redmond Clay käsitteli tätä huoltaalumiini bentoniittisavessatoteamalla,

Alumiinia esiintyy luonnollisesti kehossamme ja Redmond-savessa. Kuten kaikessa muussakin kehossamme, alumiinin lähde ja muoto vaikuttavat suuresti siihen, miten kehomme käyttää sitä. Bentoniitin molekyylirakenne, erityisesti alumiinin korkea negatiivinen varaus, tekee alumiinin liukenemisen järjestelmiimme mahdottomaksi. Sen sijaan alumiini poistuu kehostamme vanhanaikaisella tavalla – yhdessä positiivisesti varautuneiden toksiinien ja epäpuhtauksien kanssa, joihin savi on sitoutunut. Kemiallisella tasolla suuri osa saven parantavasta hyödystä riippuu alumiinista.

Seuraavaksi käytetään natriumbentoniittia sisäisesti.Koska natriumbentoniitti on paremmin puhdistava bentoniitti, ensimmäinen ajatus saattaa olla sen käyttö, jos haluat ottaa sitä sisäisesti mukavaan detox-hoitoon. No, se on totta, mutta muistatko kuinka se vaihtaa natriumin myrkkyihin? No, se voi saada kehosi saamaan liikaa natriumia ja se voi itsessään aiheuttaa hyvän määrän ongelmia. Mountain Rose Herbs myy natriumbentoniittia ja ilmoittaa, että niiden savi on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, mutta Bulk Herb Store ja Redmond Clay ovat sekä natrium- että kalsiumbentoniittisavien yhdistelmä, jotta voit ottaa ne sisäisesti ja saada molemmista maailmoista parhaat puolet… niin kauan kuin otat oikean määrän etkä liioittele sitä.

Lopuksi ummetus.Kyllä, bentoniittisavea voidaan käyttää sisäisesti puhdistamaan kehosta sekä auttamaan pH:ta ja remineralisaatiota, mutta jos käytät sitä liikaa, se varmasti aiheuttaa ummetusongelmia. Ajattele sitä. Se on savea. Jos sekoitat bentoniittisaven pieneen veteen, saat todella paksun tahnan. Kun jatkat veden lisäämistä siihen, savi ohenee ja hajoaa veteen. Sama pätee kehossasi. Jos otat bentoniittisavea vedessä tai kapseleissa, sinun on jatkettava veden juomista koko päivän ajan, jotta savi pysyy ohuena eikä "laskeudu" tai "tiivisty" paksusuolessa. Ei hauskaa. Mies.

Alla on yhteenveto 15 eri tavasta, joilla voit käyttää bentoniittisaveä perheesi terveyteen… päästä varpaisiin.

 1. Detox hiuksistasi– Hyvinvointiäiti
 2. Kotitekoinen savihammastahna– Kodin vartija
 3. Bentoniittisavi Detox-kylpy– Kotimainen ja terve
 4. Bentoniittisavesta naamio– Terveys ekstremisti
 5. Kotitekoinen Calamine Lotion– Ravitseva ilo
 6. DIY ripsiväri – Runko kuormittamaton
 7. Kotitekoinen deodorantti– Voi Lardy
 8. Vaippaihottuman hoitoPuhutaanpa äidistä
 9. Bentoniitti hedelmä- ja vihannespesuaine– Claysta
 10. Bentoniittisavihaude ihottumiin, palovammoihin ja puremiin – Arjen juuret
 11. Bentoniittisavi ekseemaan– Livestrong YouTubessa
 12. Bentoniittisavi saippuassa– Yahoo
 13. Ihon valkaisu(Tattoo Lightener) – Ehow
 14. Heavy Metal Detox - Kuin sinapinsiemen
 15. Parranajo saippua – Blue Aspen Originals

Mistä löydät bentoniittisavea

Vuoristoruusun yrtit(natriumbentoniitti, voimakkaimmat myrkkyjä poistavat ominaisuudet)

Redmond Clay(natrium/kalsiumbentoniitti-seos)

RajajaElävä savi(molemmat kalsiumbentoniitti)

Bentoniittisavi 101 + 15 päästä varpaisiin bentoniittisavireseptejä (2)

Meagan Visser on omistajaHerbalin kasvattaminen Etsyssäjossa hän tarjoaa luonnollisia, kasviperäisiä ihonhoitotuotteita lapsille. Hän myös opettaa vanhemmille, kuinka ottamaan vastuu lastensa terveydestä luonnollisesti blogissaan,GrowingUpHerbal.com, ja hän nauttii yksinkertaisesta ja terveellisestä elämästä miehensä ja kolmen pienen pojan kanssa Etelä-Apalakkivuorilla Itä-Tennesseen osavaltiossa. Ota yhteyttä häneenFacebookjaPinterest.

39KOsakkeet

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 18/05/2023

Views: 5257

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.