3CX-puhelinjärjestelmä: hinnoittelu, parhaat ominaisuudet, plussat ja miinukset (2023)

Etätyövoiman ja sekatyövoiman yleistyessä ei ole pulaa yrityssovelluksista, jotka on suunniteltu pitämään tiimiyhteistyö ja päivittäiset työnkulut johdonmukaisina.

Videoneuvottelusovelluksetkuten Zoom, Slackia pikaviestien lähettämiseen ja HelloFaxia virtuaaliseen faksaukseen, ei enää pidetä valinnaisina yritysohjelmistoina, vaan pikemminkin etätyön olennaisina osina.

Mutta vaikka nämä työkalut ovat hyödyllisiä, työntekijöiden saaminen hyppäämään edestakaisin tusinan alustan välillä on melko tehotonta.

Siellä Unified Communications -ratkaisut, kuten 3CX, tulevat käyttöön.

Unified Communications (UCaaS) -ohjelmisto virtaviivaistaa kaiken sisäisen ja ulkoisen yritysviestinnän yhdeksi alustaksi.

Katsotaanpa 3CX:n tärkeimpiä ominaisuuksia, saatavilla olevia hintoja ja suunnitelmia, etuja ja haittoja sekä muutamia vaihtoehtoisia alustoja.

Sisällysluettelo

 • Mikä on 3CX?
 • 3CX-puhelinjärjestelmän ominaisuudet
 • 3CX-hinnoittelu ja -suunnitelmat
 • Kenelle 3CX on tarkoitettu?
 • 3CX-puhelinjärjestelmän vaihtoehdot
 • Oikean yhtenäisen viestinnän tarjoajan valitseminen
 • 3CX:n UKK

Mikä on 3CX?

3CX on pilvipohjainen tai paikallisesti toimiva PBX-yritysviestintäratkaisu, joka on suunniteltu uudelleen etätyöpaikalle.

Sen joustava lähestymistapa yhtenäiseen viestintään sisältää monimutkaisen asennuksen muihin suosittuihin verrattunapilvipalvelussa toimiva PBXjärjestelmissä, mutta ominaisuuksien, kuten VoIP-puheluiden, videoneuvottelujen ja live-verkkokeskustelujen, ansiosta se on sen arvoista.

3CX tarjoaa myös Facebook Messengerin ja tekstiviestien integraatiot, vankat mobiilisovellukset ja yhteensopivuuden kolmannen osapuolen työkalujen, kuten Microsoft Teamsin, kanssa.

Käyttäjät voivat hallita saapuvia ja lähteviä puheluita suoraan verkkoselaimistaan ​​tai 3CX-sovelluksen kautta Windowsille, Linuxille ja mobiilisovelluksille iOS:lle ja Androidille. . 3CX on yhteensopiva myös Yealinkin ja Grandstreamin kaltaisten palveluntarjoajien IP-puhelimien kanssa.

Käyttäjät, jotka vaihtavat 3CX:ään, voivat säästääjopa 80 %nykyisistä televiestintäkustannuksistaan.

3CX-puhelinjärjestelmän ominaisuudet

Kaikki 3CX:n ominaisuudet noudattavat yhtenäistä teemaa: liikkuvuutta.

Alustan ansiosta työntekijöiden on erittäin helppo pitää yhteyttä toisiinsa ja asiakkaisiin heidän sijainnistaan ​​tai laitteestaan ​​riippumatta.

Tässä on joitain tärkeimpiä ominaisuuksia:

Videoneuvottelu

3CX tarjoaa rajoittamattoman yritystasonvideoneuvottelu25-250 osallistujalle painottaen voimakkaasti käytettävyyttä ja turvallisuutta.

Käyttäjien ei tarvitse ladata sovelluksia, asentaa laajennuksia tai kirjautua sisään erilliseen alustaan. Varaa vain tilapäinen kokous sekunneissa tai ajoita tuleva kokous ja lähetä kutsut.

Kaikki konferenssit ovat HD-laatuisia, ja ne on täysin integroitu 3CX-verkkoasiakassovellukseen ja mobiilisovelluksiin, mikä varmistaa, että tiimisi voi liittyä kokoukseen missä tahansa he ovatkin.

3CX-puhelinjärjestelmä: hinnoittelu, parhaat ominaisuudet, plussat ja miinukset (1)

Puhelinverkkoyhteys on käytettävissä, eikä osallistujien tarvitse luoda tiliä liittyäkseen – mukava plussa. Osallistujat voivat katsella jopa 16 samanaikaista näyttövirtaa ja 50 samanaikaista vain äänivirtaa.

Saatavilla on myös lukuisia kokouksen sisäisiä yhteistyötyökaluja ja lisäominaisuuksia, kuten:

 • Valkotaulu
 • Osallistujien äänestykset ja kysymykset ja vastaukset
 • Tiedostonjako
 • Näytön jakaminen ja näytön etähallinta
 • Henkilökohtainen Click2Meet-kokouksen URL-osoite
 • Melunvaimennus ja kaiunvaimennus

Live Chat

3CX live chat -toiminnon avulla agentit voivat tarjota reaaliaikaisia ​​neuvoja ja tukea yrityssivustojen vierailijoille heidän selattaessa tuotteita tai palveluita.

3CX-puhelinjärjestelmä: hinnoittelu, parhaat ominaisuudet, plussat ja miinukset (2)

Koska 3CX integroituu suosittuihinCRM-järjestelmätkuten Salesforce ja HubSpot, kävijöitä on helppo muuntaa liideiksi.

Yhden napsautuksen video- tai äänipuhelut antavat agenttien siirtyä välittömästi chattailusta kasvokkain tapahtuvaan reaaliaikaiseen viestintään. Tämä säästää asiakkaiden aikaa ja poistaa heidän tarpeensa navigoida monimutkaisessa tilanteessaIVR-valikko. Lisäksi asiakkaat tiedustelevat paljon todennäköisemmin tuotteesta tai palvelusta, kun lisätietojen saaminen on niin helppoa. Tiimin jäsenillä on yksi hallintapaneeli jokaista live-chatia varten reaaliaikaisella synkronoinnilla, mikä helpottaa asiakkaiden keskustelujen seuraamista ja tarvittaessa pääsyn tärkeisiin tukipalveluihin tai myynnin sisäisiin asiakirjoihin.

3CX-live-chatit ovat saatavilla verkkosivustoille, jotka on tehty WordPressillä, Wixillä, Drupalilla, Weeblyllä ja Joomlalla. Facebook-viestintäintegraatio on myös saatavilla, jos haluat olla yhteydessä sosiaalisen median seuraajiisi 3CX:n kautta.

Puhelunhallinta

3CX:ssä on käteviä puhelunhallintaominaisuuksia, kuten puhelujen purkaminen, etsintäryhmät, arvioidut odotusajat, automaattiset takaisinkutsut, prioriteettijono ja paljon muuta. Se loistaa myös muokattavissa olevissa asioissapuhelun reititys. Voit valita seuraavista:

 • Round robin -reititys
 • Ensimmäinen saatavilla oleva reititys
 • Lyhin puheaikareititys
 • Pisin tyhjäkäyntiaikareititys
 • Taitoon perustuva reititys

Tämä mahdollistaa työntekijöiden tuottavuuden optimoinnin asiakastyytyväisyydestä tinkimättä tai odotusaikojen pidentämisestä. Reaaliaikaiset push-ilmoitukset varoittavat käyttäjiä aina, kun uusi ääniviesti saapuu, estäen unohdetut seurannat.

Soitonsiirto

Soitonsiirtoohjaa saapuvat puhelut yritysten puhelinnumeroihin muihin agentin puhelinnumeroihin, mukaan lukien edustajan matkapuhelin, kotipuhelin tai muu yksityinen puhelinnumero.

Nämä puhelut voidaan myös siirtää muille toimiston alaliittymille ja osastoille, jotta voidaan parantaa ensimmäisen puhelun ratkaisumahdollisuuksia lisäämällä mahdollisuutta yhdistää soittaja live-agenttiin.

Business SMS

Jos työntekijät käyttävät WhatsAppin tai Viberin kaltaisia ​​kuluttajasovelluksia asiakkaiden kanssa keskustelemiseen, suorituskykyä on vaikea seurata, se sisältää lukuisia tietoturvariskejä ja voi osoittautua epäammattimaiseksi.

Onneksi 3CX-mobiilisovellus sekä iOS- että Android-laitteille sallii käyttäjien lähettää/vastaanottaa tekstiviestejä heidän nimetyllä yrityspuhelinnumerollaan (suojaamalla heidän henkilökohtaisen numeronsa yksityisyyttä). Kaikille saapuville viesteille on myös jonojärjestelmä, jotta useat agentit voivat käyttää niitä .

Tämä nopeuttaa tukiprosessia, vaikka yksi agentti ei olisi tavoitettavissa, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä.

Viestit live-verkkokeskusteluista tai Facebook Messengeristä sijaitsevat samassa käyttöliittymässä kuin tekstiviestikeskustelut, joten agentit voivat seurata kaikkia olennaisia ​​viestejä eri kanavien välillä.

Etäyhteistyö

3CX on erittäin ketterä ratkaisu, jossa on ihanteellinen sovellus etäyhteistyöhön.

Käyttäjät voivat muodostaa yhteyden millä tahansa laitteella tai selaimella ilman, että sinun tarvitsee ladata sovellusta.

Click2Call Chrome-laajennuksen avulla voit soittaa tai siirtää puheluita mistä tahansa selaimesi kohdasta soita napsauttamalla automaattisen numeronvalitsimen avulla.

Applen Siri toimii myös 3CX:n kanssa, mikä tarjoaa erittäin mobiilin handsfree-kokemuksen. Etämääritysprosessi on helpompaa kuin 3CX-järjestelmän ensimmäinen käyttöönotto, koska sinun tarvitsee vain skannata QR-koodi.

Käyttöönottovaihtoehdot

3CX-asiakkaat voivat valita isännöidyn tai paikallisen PBX:n välillä.

Keskustelu paikallisen ja pilven välillä jatkuu todennäköisesti vuosia, joten valitse työvoimallesi ja tietylle toimialallesi paras vaihtoehto.

Paikallinen käyttöönotto antaa järjestelmänvalvojille täyden hallinnan järjestelmään, vähentää kuukausikustannuksia ja antaa IT-tiimille mahdollisuuden luoda omia integraatioita. Toisaalta pilvissä isännöity ratkaisu on helpompi ylläpitää, nopeampi asentaa ja joustavampi.

Vaikka valinta isännöidyn ja paikallisen järjestelmän käyttöönoton välillä on bonus, 3CX tarjoaa toivottavasti pian hybridikäyttöönoton.

Integraatiot

3CX tarjoaa lukuisia integraatioita, etenkin kun on kyse CRM-työkaluista.

Suosittuja kolmannen osapuolen 3CX-integraatioita ovat:

 • Myyntivoima
 • Hubspot
 • 1 CRM
 • amoCRM
 • Zoho CRM
 • Bitrix24
 • Freshdesk
 • Tuoremyynti
 • Office 365
 • Microsoft Dynamics
 • Zendesk

3CX-hinnoittelu ja -suunnitelmat

3CX suhtautuu hinnoitteluun eri tavalla kuin muut palveluntarjoajat, koska ne hinnoittelevat käytettävissä olevien samanaikaisten puhelujen enimmäismäärän mukaan – eivät käyttäjien määrän mukaan.

Varmistaaksemme, että sinulla on parhaat tiedot, otimme yhteyttä heidän palvelukumppaniinsa saadaksemme lisäselvityksiä heidän ainutlaatuisesta hinnoittelumallistaan.

3CX:llä on myös "ilmainen suunnitelma" enintään 12 hengen ryhmille, jotka voivat soittaa jopa 4 samanaikaista puhelua vuodeksi. Tämä suunnitelma mahdollistaa myös jopa 25 videon osallistujan tapaamisen rajoittamattoman ajan. Huomaa kuitenkin, että vain lisenssi on ilmainen ensimmäisen vuoden ajan – sen jälkeen niin sanottu "ilmainen" suunnitelma sisältää 100,00 dollarin vuotuisen isännöintimaksun.

Yli 12-vuotiaiden tiimien on valittava maksullisen Standard-, Pro- tai Enterprise-suunnitelman välillä, mutta isommat tiimit saavat alhaisemmat hinnat, kun ne lisäävät suunnitelmiaan lisäämällä lisää käyttäjiä tai korkeammalla samanaikaisten puheluiden rajalla. Maksullisilla käyttäjillä voi olla jopa 250 osallistujaa videoneuvotteluun.

3CX:n hinnoittelumalli on varmasti hämmentävä, mutta se tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun pitkällä aikavälillä.

Alla olevassa taulukossa esitetään hinnat enintään 15 käyttäjälle (8 samanaikaista puhelua).

VakioProYritys
Hinnoittelu0,97 dollaria/käyttäjä/kuukausi1,47 dollaria/käyttäjä/kuukausi1,81 dollaria/käyttäjä/kuukausi
Videoneuvottelu25 osallistujaa100 osallistujaa250 osallistujaa
Automaattinen hoitajaJooJooJoo
PuhelujonotEiJooJoo
PuheluraportointiEiJooJoo
Puhelun tallennusEiJooJoo
Aloitus/lopeta tallennusoikeudetEiEiJoo
Taitopohjainen reititysEiEiJoo
CRM-integraatiotEiJooJoo
Office 365 -integrointiEiJooJoo
Microsoft Teams -integraatioEiEiJoo
Sisäänrakennettu vikasietoEiEiJoo

3CX-puhelinjärjestelmän plussat ja miinukset

Käytettävissä olevien ominaisuuksien, asiakasarvostelujen ja oman tutkimuksemme perusteella alla oleva taulukko näyttää tärkeimmät 3CX:n edut ja haitat, joiden avulla saat paremman käsityksen yleisestä käyttökokemuksesta.

3CX Pros3CX Miinukset
– Plug-and-play automaattinen hallinta Fanvilin, Yealinkin ja Grandstreamin puhelimilla.

– Yhteensopiva Android-, iOS- ja Windows-työpöytä-/mobiililaitteiden sekä selainpohjaisen verkkoasiakasohjelman kanssa

 • Suora asiakastuki maksaa yrityksellesi 75 dollaria jokaisesta lipusta. (Halvempana vaihtoehtona on tietokanta.)
– Yhden vuoden ilmainen Standard Planin kokeilujakso enintään 12 hengen ryhmille

– Yhden vuoden ilmainen kokeilujakso jopa neljälle samanaikaiselle Pro- ja Enterprise Plans -puhelulle

 • Paikallista integraattoria tarvitaan SIP-rungon asennuksen aikana sen monimutkaisuuden vuoksi. (Tämä pätee kaikkiin SIP-ratkaisuihin, ei vain 3CX:ään.)
– Suunnitelmiin sisältyvät vahvat kolmannen osapuolen integraatiot, kuten Salesforce, Zoho, Zendesk, HubSpot ja muut
 • Mobiilisovelluksissa on vanhentuneet, tylsät käyttöliittymät, joista puuttuu toiminnallisuus PC-versioon verrattuna

Kenelle 3CX on tarkoitettu?

3CX sopii etäyrityksille, joiden päivittäiset puhelumäärät ovat kohtalaisia ​​tai suuria.

Se on hyvä yhdistelmä tiimiyhteistyötä ja ulkoista viestintää, jossa on rajoittamaton pääsy kaikkiin integraatioihin ilman lisäkustannuksia.

Koska 3CX on avoin alusta, käyttäjät voivat valita oman pilvipalveluntarjoajansa, laitteistonsa ja jopa käyttää omaa SIP-runkoaan.

Lisäksi käyttäjät voivat täysin hallita 3CX:n käyttöönottoa, koska he voivat valita paikan päällä tai pilvipalvelussa isännöidyn vaihtoehdon välillä.

Kaiken kaikkiaan 3CX on yhtä houkutteleva startupille kuin yritystason yrityksille. Startupit voivat pitää pääoman polttoprosenttinsa alhaisina ilmaisella 3CX-vuodella, kun taas suuremmat yritykset hyötyvät korkeasta räätälöinnin ja alustatarjousten hallinnasta.

3CX-puhelinjärjestelmän vaihtoehdot

Jos harkitset 3CX:n tilaamista tai olet jo asiakas, mutta et ole tyytyväinen palveluun, tässä on muutama vaihtoehto, joita voit harkita:

Genesys

3CX-puhelinjärjestelmä: hinnoittelu, parhaat ominaisuudet, plussat ja miinukset (3)

Genesyson kattava pilvipuhelukeskusratkaisu, joka tuo pöytään useita työkaluja, kuten IVR:n, live-chatin ja jopa äänirobotit. Sen työvoiman sitoutuminen lisää agenttien tuottavuutta ja lisää myyntiä.

Useimmat käyttäjät saavat alkusijoituksensa takaisin alle kolmessa kuukaudessa. Heidän palvelunsa on kolmessa paketissa: CX 1 (75 dollaria), CX 2 (110 dollaria) ja CX 3 (140 dollaria). Mukautettu hinnoittelu on saatavilla myös Choice- ja DX-suunnitelmissa.

Avaya

3CX-puhelinjärjestelmä: hinnoittelu, parhaat ominaisuudet, plussat ja miinukset (4)

Vaikka Avaya tunnetaan ensisijaisesti laitteistotoimittajana, he ovat äskettäin tehneet yhteistyötä RingCentralin kanssa tarjotakseen asiakkaille pilvipalveluita.

Tavallisten RingCentral-etujen lisäksi Avayalla on muutamia ainutlaatuisia etuja, kuten aina käytössä olevat kokoushuoneet ja älylaitteiden tuki.

Tämä tarkoittaa, että henkilökohtaiset avustajat, kuten Alexa, ovat käytettävissä etäkokousten aikana. Heidän palvelunsa on neljässä paketissa: Essentials (33 dollaria), Standard (43 dollaria), Premium (48 dollaria) ja Ultimate (63 dollaria).

RingCentral

3CX-puhelinjärjestelmä: hinnoittelu, parhaat ominaisuudet, plussat ja miinukset (5)

RingCentralin asema Gartner® Magic Quadrant™ -järjestelmässä ei ole sen ainoa saavutus kahden viime vuosikymmenen aikana.

Sen kaksi miljoonaa käyttäjää saavat monipuolisen alustan, jossa on hyvä sekoitus alkuperäisiä toimintoja ja integraatiotukea.

Huippuominaisuuksia ovat huippuluokan neuvottelulaatu, alkuperäiset tehtävänhallintatoiminnot ja integraatiot suosituimpiin työkaluihin, kuten Salesforce, Microsoft Teams, Google Workspace, MailChimp, Asana, Office 365 ja monet muut.

Heidän palvelunsa on neljässä suunnitelmassa: Essentials (29,99 dollaria), Standard (37,99 dollaria), Premium (44,99 dollaria) ja Ultimate (59,99 dollaria).

Seuraava

3CX-puhelinjärjestelmä: hinnoittelu, parhaat ominaisuudet, plussat ja miinukset (6)

Palkitun asiakastukitiimin ja yli 100 000 asiakkaan ansiosta ei ole vaikea ymmärtää, miksi Nextiva on suosittu valinta pk-yrityksille.

Äänipuhelut, verkkoneuvottelut, tiimikeskustelut ja online-faksaus ovat yhtenäisiä ja käytettävissä yhdellä alustalla.

Tilaajat saavat myös jopa 12 500 maksutonta minuuttia kuukaudessa valitusta sopimuksesta riippuen sekä laajan valikoiman integraatioita.

Heidän palvelunsa on kolmessa suunnitelmassa: Essential (29,95 dollaria), Professional (33,95 dollaria) ja Enterprise (43,95 dollaria).

Zoom puhelin

3CX-puhelinjärjestelmä: hinnoittelu, parhaat ominaisuudet, plussat ja miinukset (7)

Pandemian puhkeamisen jälkeen Zoom on kasvanut niin, että se vastaanottaa 300 miljoonaa päivittäistä osallistujaa. Raaka markkinaosuuden lisäksi neuvotteluratkaisussa on käteviä ominaisuuksia, kuten välilyöntejä, kyselyitä, äänityksiä ja kokouksia jopa 1 000 osallistujan kanssa.

Mitä tulee integraatioihin,Zoom puhelinon todella huipun saalistaja, jonka App Gallery tarjoaa yli 1000 työkalua. Heidän palvelunsa on neljässä paketissa: Basic (ilmainen), Pro (14,99 dollaria), Business (19,99 dollaria) ja Enterprise (19,99 dollaria).

Huomautus: Käyttäjien on maksettava 60 dollaria vuodessa Large Meetings -lisäosasta 500–1 000 osallistujan isännöimiseksi. 40 minuutin aikaraja on asetettu myös perussopimuksessa oleville, mutta päivittäminen Pro-versioon tai uudempaan nostaa rajan aina 30 tuntiin asti.

GoTo Connect

3CX-puhelinjärjestelmä: hinnoittelu, parhaat ominaisuudet, plussat ja miinukset (8)

GoTo Connecton loistava valinta yrityksille, joilla on olemassa VoIP-laitteisto.

Ratkaisu tukee yli 180 pöytäpuhelinmallia, ja käyttäjät hyötyvät HD GoTo Meeting -videoneuvottelusta ilman erillistä puhelinta.Siirry Kokoussuunnitelmaan.

GoTo Connectissa on myös tärkeitä integraatioita Google Workspacen, Microsoft Teamsin, Slackin, Salesforcen, HubSpotin, Calendlyn ja muiden kanssa. Heidän palvelunsa on kolmessa suunnitelmassa: Basic ($ 24), Standard ($ 29) ja Premium ($ 39).

Oikean yhtenäisen viestinnän tarjoajan valitseminen

3CX on joustava ja houkutteleva Unified Communications -ratkaisu etä- ja sekaryhmille.

Valitsetpa paikallisen tai isännöidyn käyttöönoton, huomaat, että tämä helppokäyttöinen ratkaisu on joskus monimutkaisen SIP-asennusprosessin arvoinen.

Ei ole kuitenkaan mitään väärää, jos valitset yhden kattamistamme vaihtoehdoista, jos 3CX ei sovi budjettiisi, siitä puuttuu tarvitsemasi ominaisuudet tai siinä ei ole ihanteellista käyttöliittymää tiimillesi.

Saat lisätietoja muista yhtenäisistä viestintäalustoista ja yrityspuhelinjärjestelmistä tutustumalla interaktiiviseen artikkeliimmeUC-vertailutaulukko.

3CX:n UKK

Alla olemme vastanneet joihinkin yleisimpiin 3CX:ää koskeviin kysymyksiin.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 06/06/2023

Views: 5255

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.